.

.

Ленти с надпис, 3 бр. златни пайети и розово Шенилл, Апликации от клею или Зашит желязо, Декоративни ленти с розови букви, Нашивка с бродирани азбука, за Шапки, Ризи, д?

Ленти с надпис, 3 бр. златни пайети и розово Шенилл, Апликации от клею или Зашит желязо, Декоративни ленти с розови букви,

BGN 4.66
Продукти

【Широк спектър от приложения】 Тези ивици с железни букви са подходящи за всички видове ежедневни дрехи, чанти, шапки и т, могат да се използват за ремонти, декорации и всички видове ръчна изработка. 【Лесна употреба】 Нашивка с букви е здрава самозалепваща се основа, с топлоизолация на обратната страна, което го прави по-лесен и удобен за използване.можете да се възползвате от глажкой или шият на кръпката директно. 【Индивидуалното оформление】 С помощта на тези ивици iron on можете да създавате различни стилове, да се създаде своя уникален слоган или да го използвате в командния дрехи, което ще ви направи или си екип най-уникални. 【Предпоставка включва】 на Помещение и включва : 3 ивици с английската азбука в една опаковка, всяка буква около 3,1 инча (широчина) × 2.1 инча (широчина). 【Доволни ленти с букви】 Ние всички се надяваме, че вие ще получите нашивку с надпис satify iron on, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип следпродажбено обслужване ще ви осигури задоволително решение в рамките на 24 часа.Име на продукта : Rose желязо на нашивке с главни букви.Материал : Нетъкан материал и технология бродерия отпред, термоплавкий лепило отзад.Шевни също на разположение.Цвят : розово злато.Принципът на гладене : Прикрепете кръпката, към дрехи.Завъртете риза отвътре навън.Проглаживайте на силен огън в продължение на 30 секунди.Повторете, ако е необходимо.Приложение : Облекло, дънки, якета, ризи, обувки, шапки, занаяти, изработени са ръчно изработени и така нататък.Пакетът включва : 3ШТ * Ленти с главни букви.

R

Продукти в категория