.

.

Lopnord за iPhone 14 Калъф MagSafe Прозрачни, Магнитни за iPhone 14 Калъф с защитен калъф Mag за мъжете и Жените, устойчив на удари калъф за телефон за iPhone 14 Калъф 6,1 2022 [Защита от пожъ?

Lopnord за iPhone 14 Калъф MagSafe Прозрачни, Магнитни за iPhone 14 Калъф с защитен калъф Mag за мъжете и Жените, устойчив

BGN 1.67
Продукти

【Е съвместим с Magsafe】 устойчив на удари магнитен защитен калъф Lopnord, предназначен за i Phone 14 6,1" (издаден през 2022 г), ❌ Не е подходящ за каквито и да е други модели телефони.(Забележка : ❌ В комплекта не са включени защитно фолио за обектива на камерата и на екрана. 【Защита от пожълтяване и на цялото тяло】 Калъф за телефон i Phone 14 със защита от пожълтяване използване на материали Bayer TPU + PC, които са по-трайни в сравнение с конвенционалните материали, което позволява да се удължи времето за защита от пожълтяване до 6 месеца.Пълен опаковъчен материал защитава всяка част на телефона.(ЗАБЕЛЕЖКА : по Време на борба с пожълтяване ще варира в зависимост от околната среда, в която се намирате.Ако закупите калъф за вашия телефон, в сравнително стабилни условия, обикновено е достатъчно за 6 месеца. 【Технология за защита от падане и надраскване】 Прозрачен устойчив на надраскване калъф за i Phone 14 ниво на устойчивост на надраскване достига 1,5 часа, което помага да се избегнат малките драскотини в ежедневието и може да спаси елегантен външен вид на вашия i Phone 14. Благодарение на трайно материал вече не се страхуват да се смачка своя iphone 14 при случайно падане. 【Бързо зареждане Mag Safe】 Висококачествен калъф за телефон i Phone 14 6,1 " може да се зарежда с помощта на магнитната функция Mag Safe fast, която зарежда вашия i Phone 14 по-бързо.Лек материал своята практика също така намалява теглото на телефона при задържане без усещане на тежестта. 【Какво ще получите?】 Магнитен калъф Lopnord за i Phone 14 *1 (? Ние предлагаме най-доброто сервизно обслужване на нашите продукти, ако има някакви въпроси или недоволство, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и с радост ще осигурим замяна или връщане. 【Е съвместим с Magsafe】 устойчив на удари магнитен защитен калъф Lopnord, предназначен за i Phone 14 6,1 " (издаден през 2022 г.), ❌ не е подходящ за каквито и да е други модели телефони.(Забележка : ❌ В комплекта не са включени защитно фолио за обектива на камерата и на екрана. 【Защита от пожълтяване и на цялото тяло】 Калъф за телефон i Phone 14 със защита от пожълтяване използване на материали Bayer TPU + PC, които са по-трайни в сравнение с конвенционалните материали, което позволява да се удължи времето за защита от пожълтяване до 6 месеца.

R

Продукти в категория