.

.

Нощно шкафче DYPASA с 2 чекмеджета, Нощно шкафче, изкуствена Кожа, Малко Нощно Шкафче, Приставной Масичка, Шкаф за съхранение в Хола, 18,8 H, Сиво-синя маса (Размер: L30xD40xH48cm)

Нощно шкафче DYPASA с 2 чекмеджета, Нощно шкафче, изкуствена Кожа, Малко Нощно Шкафче, Приставной Масичка, Шкаф за съхранение в Хола, 18,8

BGN 143.38
Продукти

А отворено отделение удобен за ежедневна употребаПодходящ за всякакъв вид помещения, като спалня, трапезария или офис и детска стая. 【Уникален външен вид от изкуствена кожа】Рамка нощни шкафчета с 2 чекмеджета изработен от рамкова конструкция от дебела дъска със стабилна и недеформируемой структура.На външен вид е направен от висококачествена изкуствена кожа, която износостойка, устойчив на надраскване и не е толкова лесно обесцвечивается, което ви неповторима елегантност. 【Надмощие със защита от надраскване】 Дизайн на предния ръб с кръгло деколте по-удобен за използване, ефективно предотвратява случайни сблъсъци и ранени. 【Богат дизайн за съхранение на】 Тази нощно шкафче с 2 слойный дизайн на пространството за съхранение.Можете да го сложи до леглото, за да публикувате часовници, вази и украси.В выдвижном чекмеджето на малкото шкафче може да се съхранява дистанционно управление, зарядни устройства и т. 【Многофункционален избор на сцена】 Тази модерна нощно шкафче подходящ за различни поводи и може да се използва като малка странична масичка, приставной масичка или масичка за кафе.Можете да го поставите в близост до разтегателен диван в хола, от двете страни на леглото в спалнята, при писмено плот и т., Както и отворени клон удобен за ежедневна употреба.Подходящ за всякакъв вид помещения, като спалня, трапезария или офис и детска стая. 【Уникален външен вид от изкуствена кожа】Рамка нощни шкафчета с 2 чекмеджета изработен от рамкова конструкция от дебела дъска със стабилна и недеформируемой структура.На външен вид е направен от висококачествена изкуствена кожа, която износостойка, устойчив на надраскване и не е толкова лесно обесцвечивается, което ви неповторима елегантност. 【Надмощие със защита от надраскване】 Дизайн на предния ръб с кръгло деколте по-удобен за използване, ефективно предотвратява случайни сблъсъци и ранени. 【Богат дизайн за съхранение на】 Тази нощно шкафче с 2 слойный дизайн на пространството за съхранение.Можете да го сложи до леглото, за да публикувате часовници, вази и украси.В выдвижном чекмеджето на малкото шкафче може да се съхранява дистанционно управление, зарядни устройства и т. 【Многофункционален избор на сцена】 Тази модерна нощно шкафче подходящ за различни поводи и може да се използва като малка странична масичка, приставной масичка или масичка за кафе.

R

Продукти в категория