.

.

Подаръчен пакет за продукти за еднократна употреба с изолация Expressions, с долната дъска, Голям, Отгоре с цип, изработени От рециклиран материал ... (2 карата, лилаво)

Подаръчен пакет за продукти за еднократна употреба с изолация Expressions, с долната дъска, Голям, Отгоре с цип, изработени От рециклиран

BGN 7.80
Продукти

[ИЗОЛИРАН] Многослоен нетъкан пропилен най-високо качество с изолационни влакна и термопленкой с покритиеКърпа в тази чанта е изработена от 80% от вторични суровини, което ви позволява да запазите формата на пластмаса, която попада в океаните, на езерата и на депа за отпадъци.Моля, използвайте го възможно най-често, за да помогне на защита на околната среда.Тези торби за многократна употреба-тоут за пазаруване преносими и надеждни, те могат да се носят в ръката си или закача на подлакътник, можете да ги споделите със своите приятели, семейство, роднини и колеги, въвеждането на удобството в ежедневието си.Оборудвани здрави дръжки за раменните колани, тези чанти са подходящи за съхранение на предмети от всички видове.Вие ще бъдете изненадани капацитет от нашите многократна употреба пазарски чанти.Те вместительны и да се настанят множество елементи.Перфектната раница за доставка на храна. подходящ за транспортиране на продукти, пикник, къмпинг, пазаруване и т. Форма и здрав материал чанти няма да ви позволи да й се разпадне при опаковане на продуктите, както и не ще да я наклони в багажника.Тези торби за многократна употреба - това е екологичен начин да направите живота си малко по-лесно и стильнее.Перфектната раница за доставка на храна. подходящ за транспортиране на продукти, пикник, къмпинг, пазаруване и т. Форма и здрав материал чанти няма да ви позволи да й се разпадне при опаковане на продуктите, както и не ще да я наклони в багажника.Тези торби за многократна употреба - това е екологичен начин да направите живота си малко по-лесно и стильнее.Перфектната раница за доставка на храна. подходящ за транспортиране на продукти, пикник, къмпинг, пазаруване и т. Форма и здрав материал чанти няма да ви позволи да й се разпадне при опаковане на продуктите, както и не ще да я наклони в багажника.Тези торби за многократна употреба - това е екологичен начин да направите живота си малко по-лесно и стильнее.Перфектната раница за доставка на храна. подходящ за транспортиране на продукти, пикник, къмпинг, пазаруване и т. Форма и здрав материал чанти няма да ви позволи да й се разпадне при опаковане на продуктите, както и не ще да я наклони в багажника.

R

Продукти в категория