.

.

Органичен лосион за самостоятелно тен Natural Tanning, Бронзант за тен без слънце за лице и тяло, Нежен, Не Дразни Лосион за тен без слънце за кожа от средно до тъмно (5,12 теч?

Органичен лосион за самостоятелно тен Natural Tanning, Бронзант за тен без слънце за лице и тяло, Нежен, Не Дразни Лосион за тен

BGN 1.00
Продукти

【Култов бронзирующий тен】 Нашия наращиваемый лосион за тен без слънце идеален за всички типове кожа и неговите нюанси, осигуряване на безупречно бърз тен, гладкост, естествен цвят за красива кожа и смесен цвят за леки и средно на кожатаПравилният избор на цвят придава красив естествен златист блясък, без оранжев оттенък. 【Органични съставки】 Лосион за самостоятелно слънчеви бани е предназначена за постепенно да придадат на кожата равномерен блясък бронзатора, който има благотворен ефект върху кожата и я овлажнява.Нашият лосион за тен е веганским, безмилостен, никога не тестировался на животни, нежно, без да дразни. 【Начин на приложение】 За почистване и ексфолиране на кожата нанасяйте 1-2 грама на желаната област за един път, с кръгови движения хвърляйки се на недостъпни за слънчеви бани места, като например на ходилата, ръцете, лицето и ушите, за да се постигне желаната дългосрочна заличаване след нанасяне на цвят. 【Бързо и без елементарно】 Този прекрасен лосион за самостоятелно слънчеви бани лесно се нанася, попива бързо, не оставя на разводите и се адаптира към вашия тонус на кожата, а неговата е лесна, нелипкая текстура означава, че порите повече не се запушва, кожата е суха, тенът не се прехвърлят за дрехи или чаршафи.Цвят придава равномерен, гладък тен без излагане на слънце за 4-6 часа или за една нощ, за да се получи дълбоко бронзера, която се провежда от 5 до 7 дни.Идеално за грижа за неравен, с петна, склонни към автозагару и тен на кожата. 【Съвет на специалиста】 Лосион за самостоятелно слънчеви бани ще започне да действа в продължение на 4 часа след нанасяне, не вземайте вана или душ, почистете го до 4 часа, тен ще остане, избягвайте хлорирани басейни в продължение на 18 часа.Лосион за самостоятелно тен придава тен на кожата вид и прекрасно лятно сияние, без значение по кое време на годината, сега.Тен без слънце все още никога не е било толкова лесно. 【Култов бронзирующий тен】 Нашия наращиваемый лосион за тен без слънце идеален за всички типове кожа и неговите нюанси, осигуряване на безупречно бърз тен, гладкост, естествен цвят за красива кожа и смесен цвят за леки и средно на кожата.Правилният избор на цвят придава красив естествен златист блясък, без оранжев оттенък. 【Органични съставки】 Лосион за самостоятелно слънчеви бани е предназначена за постепенно да придадат на кожата равномерен блясък бронзатора, който има благотворен ефект върху кожата и я овлажнява.

R

Продукти в категория