.

.

Стенни полк XJJZS - Рафтове-Стенни рафта в селски стил за Баня, Спални, Хол, Кухня, трапезария, Офис и много Други (Размер: 80x11x8,5 см)

Стенни полк XJJZS - Рафтове-Стенни рафта в селски стил за Баня, Спални, Хол, Кухня, трапезария, Офис и много Други (Размер: 80x11x8,5

BGN 2.00
Продукти

★ Материал : дърво ★ Размер на : 40/50/60/70/80 * 11 * 8.5 виж ★ Ивица от масивна дървесина на предния панел предотвратява падането на книги и малки предмети и я прави много комфортна. ★ Естествена текстура е чудесно, атмосферата, особен завършек и е много естествена текстура. ★ Тази полк ще ви помогне да съхранявате вашите неща, и да се поддържа чистота в дома си.Категория на продукта : Рафтове, Стелажи за Храненияматериал : дърво.Размер : 40/50/60/70/80 * 11 * 8.5 виж Ивица от масивна дървесина на предния панел предотвратява падането на книги и малки предмети и я прави много комфортна.Подходящ за : кухня, къщи, баня, Изработени от истинско дърво, запазва топлината на трупи, прозрачен и красив.Поставете капак, масло от восък, по-безопасни, еко-приятелски и издръжливи в сравнение.Богат на цвят и разнообразни по размер, той може свободно да бъдат комбинирани, за да отговарят на различните нужди на съхранение. Забележка : този продукт включва рафтове.Други стоки не са в търговската зала!Цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

R

Продукти в категория