.

.

Кошница за съхранение на Temary 6 Опаковки Малки филтър кошница за багаж, 2 бр Големи кошници за хавлии, Одеала (черно и сиво, 11,8Lx7,9Wx5,3H инча, 16Lx12Wx12H инча)

Кошница за съхранение на Temary 6 Опаковки Малки филтър кошница за багаж, 2 бр Големи кошници за хавлии, Одеала (черно и сиво, 11,8Lx7,9Wx5,3H

BGN 17.09
Продукти

? Размерът на КОШЧЕТО за плат : 6 малки кошници за багаж размер на 11,8 (Д) х 7,9 (Ш) х 5,3 (В) инча, 2 големи кошници за съхранение с размер 16 (Д) х 12 (W) х 12 (В) сантиметраИдеални тъканни кошница за съхранение на празни подаръци, за децата организаторите.Тези кошници в магазините позволяват да се съхраняват най-различни предмети.Трайни кошница за дрехи може да се използва за съхраняване на дрехи, хавлии, одеала, чаршафи, DVD-та, списания, книги, обувки, играчки за домашни любимци, канцеларски материали. ? ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО : Тези кошници за съхранение от 8 опаковки са изработени от здрав плат и ЕВА с дебелина 2,5 мм с мека вътрешна подплата.Подсилен горната метална референтна рамка за поддържане на по-голяма цялост на конструкцията.Благодарение на трайно и высококачественному материала тези тъканни кошници продължават много дълго време. ?ПРАКТИЧНИ КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ : Тези кошници за съхранение на играчки - чудесен избор за поддържане на вашите пространства в чистота и организация.Декоративна количка идеална за хол, спални, бани, мокро помещение, детска стая, стая за бродерия, игри стая, гардеробна, хостели, апартаменти, перални, тоалетни и дори в коридора.Комплект кошници осигурява перфектен, лесен начин за accessorize, да се организира. ? ЛЕСЕН за носене : Кошница за съхранение плат с 2 здрави дръжки за по-лесен достъп и преносимост.Меки дръжки, като тези кошници и класически външен вид, ги прави трайни и удобни в плен, а също така ви позволяват лесно да ги прехвърлят с рафтове или да се снимат с тях.СГЪВАЕМА КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ : Тези кошници за съхранение на разборные за удобство на съхранение, ако те не се използват, просто сгъвате количката апартамент, за да пести място, когато не се използва, или за транспортиране. ?✎Съвети за използване : Комплект кошници идва с компрессионной опаковка, която може да помяться при транспортиране на големи разстояния.НЕ се притеснявайте!Гладките гънки парен желязо или напълнете кошница пълна всячиной. ✎ Се дължи на разликата в светлина при заснемане и други естествени причини, както и поради различна резолюция на дисплея малка разлика в цвета е нормална, можете да бъдете сигурни, че нашите продукти са с високо качество.

R

Продукти в категория