.

.

BESTonZON 1 бр., Празна Кофа за Боклук, Кошница за Къмпинг, Контейнер, Офис Сгъваеми Външни Книга, Кофи за Боклук, Спалня за Съхранение на Пътуване, Практично Бельо, Кърпа ?

BESTonZON 1 бр., Празна Кофа за Боклук, Кошница за Къмпинг, Контейнер, Офис Сгъваеми Външни Книга, Кофи за Боклук, Спалня

BGN 0.33
Продукти

Количка за мръсно бельо Bin : Можете да получите всички видове на батерии, дребни украшения, ученически пособия, vi, Сгъваема кошница за съхранение : Фина работа, удобно докосване и качество, това ще бъде вашият добър избор за съхранениеСгъваем контейнер за съхранение : Фина работа, удобно докосване и качество, това ще бъде вашият добър избор за съхранение.Кутия за съхранение плат : опростен дизайн с изящни детайли, го прави атрактивен.Органайзер за детски играчки от памучни въжета : Чист и подреден, той е лесен за дизайн, подходящ за съхранение на малки предмети.Пратката включва 1 х контейнер за съхранение Особености -Сгъваема конструкция, може да бъде поставен, за да пести място, когато не се използва, много удобна кошница от веревочной ножницата. - Най-лесният и удобен външен дизайн може добре да съответства на стила на вашата стая и да създаде по-благоприятни условия за вашия складного контейнер за съхранение. - Произведен с отлична изработка, много е лесно да се нарани, и тя може да ви служи дълго в един сгъваем калъф-органайзер. - Той има широк спектър на приложение, подходяща за съхранение на дрехи, козметика, детски играчки и някои по-малки сгъваеми кубчета за съхранение на всички всячины. - Той е изработен от вълнена, ленено и филтър материали, безопасни и с добра консистенция Кутии-организаторите за шкафове. -Материал : Контейнер за съхранение на книги от памук и лен Описание на стоките кош за мръсни дрехи С разумни дизайн и отлична технология на производство, той може да се използва широко във вашата ежедневна домашна съхранение на багаж, такъв като играчки, дрехи и др мелочевка, която ще стане ваш добър избор за съхранение.сгъваем контейнер за съхранение Е лесен и практичен кутия за съхранение, предимно изработени от безопасни и нежни бамбукови и текстилен материал. органайзер за детски играчки на памучен въжето Има структура и може да ви служи дълго време.

R

Продукти в категория