.

.

Голяма Косметичка, Пътна Косметичка, Органайзер за Грим за жени и Момичета, Преносима Чанта За Съхранение на Четки за рисуване, Здрава Водоустойчива чанта, Здравей?

Голяма Косметичка, Пътна Косметичка, Органайзер за Грим за жени и Момичета, Преносима Чанта За Съхранение на Четки за рисуване,

BGN 2.67
Продукти

Много място за съхранение на : 22,5x15x13,8 см / 8,9x5,9x5,4 инча голям вътрешен капацитет за съхранение с множество джобове от вътрешната страна и един мрежесто джоб с цип в горната част на капака.Висококачествен материал : Изработен е от висококачествен полиестерен плат, със здрава дръжка и цип.Лесно за почистване, с дебела гъба вътре, осигурява по-голяма защита на вашата козметика.Персонализирани дизайнерски дрехи : Чанта-органайзер за грим е по-ярък цвят.Скъпа чанта отличителен дизайн и цветове, разкрива блясъка на индивидуален характер.Многофункционален и сладък подарък : В този преносим калъф за грим всичко ще бъде организирано : в него има достатъчно място за женската козметика, стоки от първа необходимост за грим, като airbrushing, гребен, четка за грим, червило, сенки за очи, средства за грижа за кожата, шампоани, кремове, инструменти за нокти-арт, бижута, тоалетни принадлежности, аксесоари за пътуване или мъжко бръснене.as аксесоари за пътуване това би бил хубав подарък за момичета и жени. Гаранция за 100% удовлетвореност : Ние ценим качеството на нашите продукти и удовлетвореността на клиентите ¡.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или подробна консултантска информация за нашите продукти.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Идеално за пътуване или за ежедневна использованияудобно вземете лосион, крем, почистващо средство за лице, тонален крем, коректор, спирала, сенки за очи, захар, руж, червило, четка за грим, които напълно ще задоволят всички ваши нужди за ежедневна употреба или за пътуване.Косметичка перфектния размер : 22,5x15x13,8 см /8,9x5,9x5,4 Трайно косметичка : изработена от висококачествен Полиестер + плат. Ефективна водоустойчив.Косметичка голям капацитет? : 1 х основна косметичка, 1 х мрежест джоб с цип, 3 х джоба вътре, 4 х еластична лента.Многофункционален калъф за грим : пътен калъф - страхотна чанта за тоалетни принадлежности, косметичка за грим, чанта, може да се използва и като чанта за фотоапарат. Лесен и удобен за переноске : идеално за това, за да се вземат точно това, което ви трябва, на всяко място и по всяко време. Чудесен подарък : най-Добрият подарък за семейството, приятелите, колегите си, на деня на благодарността, рождени дни, празници и др.

R

Продукти в категория