.

.

Чорапи с котки - 4 опаковки скъп чорапи с дълбоко деколте - Новост и забавни чорапи за жени - Памучни чорапи без фигурата на щиколотке - Меки и удобни чорапи за всички ?

Чорапи с котки - 4 опаковки скъп чорапи с дълбоко деколте - Новост и забавни чорапи за жени - Памучни чорапи без фигурата на щиколотке

BGN 1.00
Продукти

95% Памук, 5% ликра ???????? ???????? : Произведени от 95% памук и 5% ликра, на тези забавни дамски чорапи ще стане ваш дългосрочен партньор.Тези здрави чорапи за глезените - идеален избор за всички. ????????? ??????? : : Тези меки и дишащи нов дамски чорапи удобни за носене в продължение на дълги часове.Те достатъчно са, за да дойдат почти всички, без да причиняват дискомфорт. ????????? ??????? : В комплект с 4 чифта чорапи с хубав модел котка бяло, черно, синьо и розово цветове.Тези красиви чорапи са подходящи за почти всички си рокля, ежедневно или официално. ????????????? ????? : Тези очарователни страхотни чорапи са идеални за всеки сезон през цялата година.Носете ги, седейки на дивана, ако излезеш на разходка, джогинг за джогинг и т.?????? ???? : Покажете своята любов и грижи на своите приятели и близки, допълващи тези котешки подаръци на любителите на котки.Дайте го по всякакъв повод, например за рожден ден, Коледа, деня на благодарността и т. са Идеални подаръци за кошачью тема за жените.Забавни чорапи за майка си, приятелката си.Търсите ли сладък подарък в котешка тема за любим човек?Или искате няколко прекрасни котешки чорапи за себе си?Нашата двойка от четири котешки чорапи - идеален избор за всички.Качество и комфорт : Изработени от висококачествен материал, тези сладки чорапи представляват перфектна комбинация от 95% памук и 5% ликра.Тези спретнато зашити дамски чорапи crazy достатъчно здрава, за да трайно да се превърне вашия комфортен партньор.Чорапи cat crew, не твърде плътна и не твърде тънки, което ги прави идеален избор за всеки сезон по всяко време на годината.Тези дишащи чорапи запазват краката сухи и комфортни, по всяко време на годината.Еластичен материал тези обалденных чорапи лесно облегает всички, без да причиняват дискомфорт, и дори не ви се прииска да се удържа на краката си нещо излишно.Еластичен маншет на тези чорапи cat lady сигурно ги държи на място, без да причинява раздразнение.Симпатичен външен вид : Тази опаковка от четири чорапи с шарени котка е представена в четири различни цвята, т. черно, синьо, бяло и розово, което ви дава изобилие от възможности за избор в съответствие с вашите дрехи почивка.

R

Продукти в категория