.

.

Фиеста Мексикански Колан За бременни, Майка и бъдещия татко, Корсажный Комплект с Цветен Колан Синко де Майо, Колан За Корема, Мексиканска Тема UNO, Подарък За Сниман?

Фиеста Мексикански Колан За бременни, Майка и бъдещия татко, Корсажный Комплект с Цветен Колан Синко де Майо, Колан За Корема,

BGN 2.33
Продукти

? КОЛАН за бременни FIESTA и набор от игли - Великолепен колан с цветя за душата на детето и корсаж за всяка бъдеща майкаВ комплекта също така влиза корсаж "Бъдещият татко", който е подходящ за него.Прекрасен уникален аксесоар ще направи младата майка по-щастливи в един много специален ден. ? Предпоставка включва в себе си - Вие ще получите 1 колан за бременни, 1 игла "майка" и 1 игла "Бъдещ баща".Този изискан комплект за лента и игли идеална за снимки, детски душове или реклами за раждане на детето. ? РЕТРО КОЛАН - елегантен продукт с ноткой блясък.Има десет цвята с различни размери жълто, синьо, оранжево, зелено и розово на цветя, украсена с перли.Общата дължина на брючного колан е около 6,5 фута, а цвете китка - около 5,1 "x 15,4". ? ИЗИСКАН КОРСАЖ - жени за елече в мексикански стил с дължина около 8.6 см от горната част на цветето до долната част на лентата.Отзад прикрепени игли.Диаметър на икона е на 1,8 инча и дължина на лентата с шарени Serape - 4,9 инча. ? БЪРЗА логистика И услугата за ВРЪЩАНЕ на пари - Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние се ангажираме да ви предоставим продукт с най-високо качество и най-доброто обслужване.

R

Продукти в категория