.

.

Нашийник за дресура на кучета с дистанционно управление, Водоустойчив Strike нашийник за кучета с 3 Режима на Дресура, която се презарежда Электрошоковый Нашийник за ?

Нашийник за дресура на кучета с дистанционно управление, Водоустойчив Strike нашийник за кучета с 3 Режима на Дресура, която се презарежда

BGN 8.52
Продукти

Кучетата - най-добрите приятели на човека, и най-верни другари и близки членове на семействотоНо понякога лошо поведение на кучето, като лае, Дъвчене, Кусание, Преследване, Скачане, Thorugh, може да повлияе отрицателно на връзката ви с кучето си.Като се има предвид това, нашият нашийник за дресура на кучета с дистанционно управление - най-добрият помощник, който ще ви помогне да разбере и да се научи кучето да седне, да се обърнат, да останат, да се следват и други поведенчески техники на послушание, за да може хармонично да се разбираме с кучето си. 【3 режима на дресура 】 Нашийник за кучета е снабден с 3 изключително ефективни, безвредни режими : звуков сигнал (стандартен), вибрация (регулируеми нива 1-16), сигурен удар (регулируеми нива 1-16), които ще ви помогнат да обучи кучето си да се държи добре.Идеален за тренировки, прост и ефективен. 【Дистанционно управление с радиус на действие на 1600 метра】 Дистанционно управление на тези електронни ошейником е почти 1600 метра, което ви позволява да се насладите на тренировките с кучето си на двора, в парка, на плажа или на друго място.Електрически нашийник удобен и лесен за управление, този комплект помага да се направи лека тренировка. 【Хуманен дизайн】 Ние се грижим за вашето куче, така също, както и вие, ето защо безопасността за нас над всичко.Дистанционното управление е снабден със защитно заключване на клавиатурата, за предотвратяване на неправилно използване и случайно удря ток.Найлонов ошейниковый колан се регулира и е подходящ за кучета с тегло от 10 до 100 паунда. 【Здрав и водоустойчив】 Този тренировъчен нашийник-приемник на 100% е водоустойчив (дистанционно управление не е водоустойчива), и кучето може да го носите по време на къпане, дъжд и занимания на открито.Този тренировъчен нашийник за кучета, проектирана за дълги тренировки и изработен от ултра силна найлон, който лесно да се скъса дори игрив кученца. 【Издръжлив батерия】 В този противоударном яка технология се използва литиева батерия, осигуряваща дълъг живот на батерията.Освен това, за пълното зареждане отнема около 2-3 часа. но за първоначалното зареждане е задължително заредете я в продължение на 4 часа.Обикновено използван приемник е достатъчно за 12-15 дни, докато батерията на дистанционното управление е достатъчно за повече от 1 месец. 【3 режима на дресура 】 Нашийник за кучета е снабден с 3 изключително ефективни, безвредни режими : звуков сигнал (стандартен), вибрация (регулируеми нива 1-16), сигурен удар (регулируеми нива 1-16), които ще ви помогнат да обучи кучето си да се държи добре.

R

Продукти в категория