.

.

Healeved 2 елемента Калъф за Чадър, Чанта-Тоут Автомобили Кобур Висулка за Чанта За Багаж Чанта За съхранение на Бутилки Bag-Държач Чадър, Чанта За носене, Чадър, Чанта за ?

Healeved 2 елемента Калъф за Чадър, Чанта-Тоут Автомобили Кобур Висулка за Чанта За Багаж Чанта За съхранение на Бутилки Bag-Държач

BGN 1.33
Продукти

Удобен за носене КАЛЪФИ ЗА чадъри - Притежават висока износоустойчивост, много дълъг живот на употребаКАЛЪФ ЧАДЪР - изящна изработка изработката на нашите продукти ви гарантира дълъг живот и деликатни подробности.ОРГАНАЙЗЕР ЗА ЧАДЪРИ - материал, който лесно се деформира и има дълъг живот.ОБРАТНО на ДЪРЖАЧ ЗА ЧАДЪР, - е Изработен от висококачествен и безопасен материал, е трайна и практичен за употреба.ДЪРЖАЧ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ЧАДЪРИ - Притежава висока степен на защита, бързо се абсорбира дъжд над чадър.Осъществяване на списък 1 х на тъканта, чанта за чадъри 1 х кожена чанта за чадъри Характеристики -Има добър ефект абсорбиране на вода, удобен за използване, особено в дъждовните дни bag-държач за чадър. -Материал : подвесная чанта за чадъри Pongee -Размер : 66,00 X9,00 X1,00 см /25,94 X3,54 X0 преносим чанта с дръжка. -С висока степен на защита, бързо се абсорбира дъжд над чадър, обратна чанта за чадър. -С висока устойчивост на износване и счупване, много издръжлив за употреба обратно на притежателя на чадър. -Цвят : Черна защитна чанта за чадъри - достатъчно, подходящ за повечето чадъри, както и удобен за съхранение, когато не се използва Чанта за чадър с дръжка. -Чанта за чадър и интересите на повечето хора.удобна чанта за носене и съхранение на сенници от плат Оксфорд.Описание на продукта Чанта за чадъри с каишка, която вие заслужавате да има. чанта за съхранение на чадъри са Изработени от безопасен материал, това е удобно и полезно.чанта за носене за чадър с дръжка Ако си чадър отдавна не е имало, можете да използвате тази чанта за чадъри, за да ги предпазите от прах. къса чанта за чадъри Този предмет е чантата за опаковане и съхранение на чадъри.

R

Продукти в категория