.

.

Секс-Кукла с Джобна Киской за Мъже, Жени, Секс-Кукла с Меко Вагината и гърдите от Желеобразного Материал, Играчка за Задника за Удоволствие на Мъжете (5,4 кг)

Секс-Кукла с Джобна Киской за Мъже, Жени, Секс-Кукла с Меко Вагината и гърдите от Желеобразного Материал, Играчка за Задника

BGN 1.67
Продукти

[Неподражаем истинските пропорции] : като наемане на козметик, който ще се отвори формата на по-висока цена, за да се уверите, че всеки сантиметър от кожата отговаря на реалните пропорции, вие можете напълно да усетим разликата, т да предложим на нашите клиенти максимална сензорна стимулация.Само съвременни технологии могат да осигурят на нашите клиенти най-екстремно удоволствие, надявам се, на всички ви ще го харесат. [Реалистичен и оптимално телесно тегло] : Тази дама дава ви истински опит за изпомпване, когато засаждане я до себе си на бедрото си, можете да усетите нейната истинска тегло.Дръжте се за нея кръста.Ти знаеш, че имаш всичко под контрол.Така че, позволете й да танцува на твоето тяло.Това е твоето време, това е вашата вечер. [Автентичен интериорен дизайн] : Стимулира всеки сантиметър от чувствителни нерви за по-бързо и екстремно оргазъм, вътрешната част на влагалището е проектиран в съответствие с анатомията на човека, за по-добра защита на вашия пенис и ви представя най-истинските сексуални усещания.Ръцете могат да се чувстват всеки инч от кожата си, а вашият пенис може да я изпита дълбока нежност. [Напълно водоустойчив TPR] : независимо Дали е пълна вана, мокро баня или дори дъждовен градина, можете без притеснения да задоволи желанието си, ние разбираме всяко едно желание на мъжете, че мъжете най-необходимо в сексуалните си нужди, така че ние направихме така, че тази дама не се страхува от дъжд, не се страхува от непознати течности, но трябва да се помни, не бъдете прекалено груби със своята дама. [Напълно затворена опаковка] : За защита на личните данни на тези, които не искат да се показват.Ние не показваме никаква информация за продукта на опаковката, никой не може да види през нашата опаковка, така че никой не може да знае, че носите, вие можете да се разхождате с опаковка, дори и минавайки покрай родителите си, без страх от конфликти. [Неподражаем истинските пропорции] : като наемане на козметик, който ще се отвори формата на по-висока цена, за да се уверите, че всеки сантиметър от кожата отговаря на реалните пропорции, вие можете напълно да усетим разликата, т. да предложим на нашите клиенти максимална сензорна стимулация.Само съвременни технологии могат да осигурят на нашите клиенти най-екстремно удоволствие, надявам се, на всички ви ще го харесат. [Реалистичен и оптимално телесно тегло] : Тази дама дава ви истински опит за изпомпване, когато засаждане я до себе си на бедрото си, можете да усетите нейната истинска тегло.

R

Продукти в категория