.

.

Видео проектор Teerwere LCD проектор 1G + 8G 4200 Лумена Резолюция контраст 10000:1 Поддръжка на 3D Проектор за домашно Кино Домашно Шрайбпроектор за вътрешно/външно използване ?

Видео проектор Teerwere LCD проектор 1G + 8G 4200 Лумена Резолюция контраст 10000:1 Поддръжка на 3D Проектор за домашно Кино

BGN 5.24
Продукти

Уникален дизайн улеснява използването навсякъде, вградена в двойна мощен говорител осигурява чист звук, който да отговарят на вашите ежедневни нужди, като гледане на филми, снимки и игри ● По-подходящи за гледане от деца, възрастните хора и ще продължи до около 30 000 часа, това означава, че крушката не трябва да се замени в продължение на 10 години, дори ако проекторът се използва по 8 часа на ден. ● ГОЛЯМ ЕКРАН : подобрена функция за фокусиране на изображението, можете да лесно да настроите фокусиране на обектива за по-ясно изображение и текст. ● Богат интерфейс : lcd проектор има HDMI, USB, VGA, AV, аудиоинтерфейс, почти е съвместима с всички устройства, телеприставкой, КОМПЮТЪР, можете да споделяте екрана на вашия смартфон с проектор. ● Услуга : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем.Сервизно обслужване : Ако имате някакви проблеми в процеса на поръчка или получаване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.Източник на светлина : 7 и 10 на струните 70 светодиоди 120 W Трапецеидальное изкривяване : плюс или минус 15 градуса, ръчно шум : .

R

Продукти в категория