.

.

Ароматерапевтические бомбочки за баня PAMPER MY HEART Luxury Spa | Ръчно изработени в САЩ с Натурални съставки и Етерични масла | Хидратиращи и Релаксираща вана, Подаръчни ком?

Ароматерапевтические бомбочки за баня PAMPER MY HEART Luxury Spa | Ръчно изработени в САЩ с Натурални съставки и Етерични масла

BGN 3.33
Продукти

? ЛУКСОЗЕН СПА САЛОН У ДОМА : Възстановяване на силите след дълъг ден с помощта на нашия набор бомбочек за вана за жени и мъжеПревърнете всеки ден в спа ден и подарете си луксозна ароматерапевтической вана с 6 различни аромати - Роза, цветове на череша, лавандула, Слънчоглед, Дзен (лайка и Ърл Грей), Нощна дискотека (и Черна малина, цитрусови плодове и ванилия). ? ЕСТЕСТВЕНИ и БЕЗОПАСНИ : Нашите естествени бомбочки за бани, непременно трябва да бъде в пакет с вашите тоалетни принадлежности, защото ние използваме само висококачествени натурални съставки и етерични масла.Тези принадлежности за баня ръчно изработени lush bath бомби също са отлични като органични бомбочек за вана за деца. ? КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА по-ДОБРЕ : Нашата набор от бомбочек за баня от 6 теми е с размер до 6 унции на всяка, че повече обичайните 3 грама.Попълнете ден, побаловав себе си нашите релаксиращи средства за вана в банята.Впитывайтесь, премахване на стреса и изготвя токсини, докато кожата ви се радва омекотяващ и хидратиращ ефект.Почувствайте разликата, ще бъде толкова хубаво миришат и по-добре да се спи!. ? УНИКАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Насладете на една незабравима почивка с нашите бомбочками за вана за мъже и жени от всички възрасти, подарък спа комплект.Идеални подаръци за облекчаване на стрес за жените, кошове за баня, за мъже, подаръци за съпруга или съпруг, подарък за приятелка, коледни подаръци за жени, майки, младежи, деца, за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Свети Валентин или Деня на бащата.Идва в кутия за подарък. ?? ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ : Ние използваме високо качествени натурални съставки, доставени от САЩ, за да създаде перфектния ваучър за подарък набор от продукти за грижа за чувствителна кожа.Този набор от бомбочек за баня е идеално не само като спа-подарък за жените, но и като подарък за парти или тегленето на наградите.Почувствайте атмосферата на спа салон у дома с нашите бомбочками за вана за момичета, жени и мъже.Питайте кожата си с помощта на релаксираща бомбочку за вана след дълъг, изморителен ден.Добре пахните и добре се спи с нашите подарочным комплект за вана за жени и мъже.Използвайте като романтичен комплект за баня за двойки, които искат да прекарат интимна нощ заедно в деня на Свети Валентин или годишнина.

R

Продукти в категория