.

.

Shesbeauty Перука Боб Коси 13x4 предния край Завързана Перука 10 Инча Боб Перуки за черни Жени Човешка Коса 180% Плътност Боб Перуки Дантела Отпред Коси, Предварително Выщип?

Shesbeauty Перука Боб Коси 13x4 предния край Завързана Перука 10 Инча Боб Перуки за черни Жени Човешка Коса 180% Плътност Боб Перуки

BGN 29.32
Продукти

Перука Боб от човешка коса Материал : AA10 A непреработени 100% бразилски естествени човешки косми, нарязани директно със здрава млада женска глава, прави перуки, изработени от човешка коса 13x4, предварително выщипанные от детски коса без лепило Перуки от човешка коса отпред 13x4 Предимство : Преки перуки, изработени от човешка коса отпред Боб, не спутываются, не сменяне на перата, без неприятна миризма, копринено, мека, може просто да и се облекчи, като ви харесва, плътност на 180 пълна и плътна, достатъчно за ежедневна употреба.Кратък перука-боб Вид дантела : швейцарско дантела 13x4, е същата като цвета на кожата, бесклеевой завързана перука от истински човешки коси, среден размер шапки (22,5 инча) с расческами и регулируема каишка, лесни за носене и инсталирате. на разположение 8-16 см.Вид на перуки на дантели Боб : перуки на дантели 13x4 от човешка коса, предварително выщипанные с естествена линия на растеж на косъма, косата на бебето навсякъде, перуки на дантели 13x4 със свободна част, по-дишащи и удобни в чорап. може да се направи средната част на страничната част и свободна част като собствена коса.Доставка и поддръжка : Доставка в рамките на 1-3 работни дни. Обслужване на клиенти за вас е 24 часа и 30 дни без причина за връщане или замяна. Швейцарско дантела 13x4 са се повтаря цвета на кожата, перука от прозрачна дантела HD, невидим.Перуки Боб - това е 100% човешка коса ръчна изработка. директни перуки Боб Може да се рисува и белина.Перуки-боб с 4 расческами по-лесно да носите и по-здрава. Лейси част от по-голям размер - можете да направите средна или страничната част по своему, постигането на по-естествени прически. косата 150% плътност с обесцвеченными поредици ги правят по-естествени при полагане.Дължина на косата на перука с прави косата трябва да се измерва с дължина от облегалката на главата до най-дълга коса отдолу.Да, нашите перуки-боб, 100% се състоят от човешки коси, следователно не може да бъде професионално боядисани.Моля, изберете боя за коса си по-добре и контрол на времето за оцветяване и температурата.Моля, порекомендуйте тества няколко косъмчета преди оцветяването или обесцвечиванием.След боядисване или обезцветяване често се погрижи за косата си.

R

Продукти в категория