.

.

COLLBATH 2 елемента Спа Почистваща Кърпа Скрубер Рукавица За Скраб за Тяло Хавлиени Ръкавици За Тялото и Ексфолиращ Скрубер За Гърба Кърпи За Почистване на Тялото Отше?

COLLBATH 2 елемента Спа Почистваща Кърпа Скрубер Рукавица За Скраб за Тяло Хавлиени Ръкавици За Тялото и Ексфолиращ Скрубер За

BGN 22.50
Продукти

Почистващи кърпи : Отшелушивающая ръкавица Страхотни ръкавици за баня или душ, както за жени, така и за мъжеРукавица за баня : Отшелушивающая Ръкавица от мека, здрава и практично за използване на материала.Кърпи за тяло : Отшелушивающая ръкавица Изглажда кожата чрез отстраняване на излишната мазнина от порите.Рукавица за измиване на душата : Направете на тялото гладка, като отстраните праха от повърхността на кожата и премахване на излишната мазнина от порите.Ръкавици-Ексфолиант за баня : Отшелушивающая Ръкавица, Ръкавици за банного Кърпи, Ексфолиращи ръкавици, Ръкавици за душата, Универсални Ръкавици за душата, Ексфолиращ Масажор за тяло.Почистващи кърпи : Отшелушивающая ръкавица Страхотни ръкавици за баня или душ, както за жени, така и за мъже.Рукавица за баня : Отшелушивающая Ръкавица от мека, здрава и практично за използване на материала.Кърпи за тяло : Отшелушивающая ръкавица Изглажда кожата чрез отстраняване на излишната мазнина от порите.Рукавица за измиване на душата : Направете на тялото гладка, като отстраните праха от повърхността на кожата и премахване на излишната мазнина от порите.Ръкавици-Ексфолиант за баня : Отшелушивающая Ръкавица, Ръкавици за банного Кърпи, Ексфолиращи ръкавици, Ръкавици за душата, Универсални Ръкавици за душата, Ексфолиращ Масажор за тяло.Осъществяване списък 2 x хавлиени ръкавици Характеристики - Размер : Около 23,2x12,5x2 см кърпи за баня. - Страхотни ръкавици за баня или душ, както за жени, така и за мъже с отшелушивающей варежкой. - ексфолиране на шията, на раменете, на краката и други части на кърпи за миене в ръкавици. - Цвят : Светло-розов ексфолиращ скрубер за гърба. - Направена от материал, меки, трайно и практично за по-дълга употреба варежка за баня. - Направете тялото си гладка, като отстраните праха от повърхността на кожата, вытерев на излишните мазнини в порите на ръкавици за почистване на душата. - Материал : Полиестер. - Подходящ за всички типове кожа, помага и при акне, екзема и др отшелушивающая рукавица.Описание на продукта Кърпа за вана Тя ефективно премахва праха и излишната мазнина от повърхността на кожата и ще освежи си.ръкавици за почистване на душ Тип ръкавици ще ви е удобно гребен на гърба.

R

Продукти в категория