.

.

QFFL led Околовръстен лампа 6,2-инчов околовръстен лампа със Свободно регулируем ъгъл на наклона на 360 ° с Регулируема стойка за статив и държач за мобилен телефон за за?

QFFL led Околовръстен лампа 6,2-инчов околовръстен лампа със Свободно регулируем ъгъл на наклона на 360 ° с Регулируема стойка за

BGN 54.85
Продукти

★ 【Гъвкав държач за мобилен телефон】 1 Държач за мобилен телефон circle light с колан за статив много гъвкави, можете да се завърта го на 360 градуса, за да се коригира ъгъла, че е съвместим с почти всички смартфониLed околовръстен лампа, за да се получи меко на светлината на 360 градуса, без да мъртвия ъгъл, многоугольное осветление. ★ 【Стабилен и регулируем статив】Статив с кольцевым светильником е изработена от ABS-пластмаса и въглеродна стомана за осигуряване на по-добра поддръжка.Led околовръстен лампа с регулируем статив може да отговори на нуждите на всяка надморска височина. ★ 【Околовръстен осветление с регулируема яркост】 Околовръстен светлини за i Phone има вграден ярки led крушки и led околовръстен осветление със стойка с 3 режима на цветното осветление (бяло, топло жълто, топло бяла), цветова температура е 2700-7000 К. ★ 【Поддръжка на USB зареждане】Можете да се свържете с USB кабел за зареждане, който влиза в комплекта на доставката на led пръстени, до блок за захранване, лаптоп, PC, USB зарядното устройство и всяко устройство с USB интерфейс за зареждане. ★ 【Цялостно гаранционно обслужване】 Ако не сте доволни от кольцевым светильником с поставка, моля, свържете се с нас по всяко време. ★ 【Описание на продукта】 Led околовръстен лампа със стойка за статив може да се използва не само при заснемане на видео, или снимки, но и при директно излъчване, четене, къмпинг, пикник, парти, игри на родители и деца, кратки пътувания и на други дейности, за да е по-добре да улови всеки един момент да се наслаждавате на живота за вас.★ Led околовръстен подсветка с 3 различни цветови режима на осветление, white, warm yellow и warm white, така че можете да правите снимки във всякаква обстановка. ★ 1 позиция мобилен телефон прави излъчва на живо по-удобно ★ светлинна корона с възможност за регулиране на 360 ° : можете да подчертае красотата си, като го под най-привлекателни ъгъл.★ С въжета има четири бутона за включване / изключване, смяна на режима на осветление и регулиране нива на яркост, което ви позволява лесно да намерите желаните от вас опции за секунди.★ Характеристики на подови подложки : тя може да се сгъне в обратен ред, за лесно съхранение и пестене на място.

R

Продукти в категория