.

.

CyberTank Мъжки Портфейли С Притежателя на Airtag, Портмонета и за Мъже, Тънък RFID Блокиране Джоб отпред, Държач за Кредитни карти, Алуминиеви и Метални Малки Минималистичн?

CyberTank Мъжки Портфейли С Притежателя на Airtag, Портмонета и за Мъже, Тънък RFID Блокиране Джоб отпред, Държач за Кредитни

BGN 10.13
Продукти

[Интелигентен портфейл Airtag за мъже] Cyber Tank airtag wallet е предназначен за осигуряване на максимален капацитет и използване на чантата сиОборудван с държач Airtag с открита повърхност, предоставящ отлична предаване на звука и сигнала, така че можете да следите портфейла си и никога не го губи.(Въздушна етикета в комплекта не са включени). [Качествен материал за лесно използване] Мъжки портфейл Cyber Tank е изработен от обвивка от 100% карбон и с алуминиева сплав за здравина, ниско тегло и надеждно използване.Благодарение на свойствата си портфейл, устойчиви на корозия и ръжда. [Вграден каишка за пари и притежателя на кредитната карта] Чантата е снабден с каишка за пари, които сигурно предоставя на вашите банкноти на външната страна на чантата с помощта на притежателя на Airtag.В този тънък калъф, може да се съхранява от 1 до 2 или до 15 кредитни или дебитни карти, заедно с визитни картички с външна ваканция, която ви позволява лесно да поставите карта. [Заключване на RFID] Портфейл Cyber Tank сигурно, тъй като вашите карти ще бъдат заобиколени от метален корпус, който предпазва ги от най-мощните считывателей RFID-чипове, чрез осигуряване на по-безопасно използване. [Идеален подарък за мъже] Портфейл Cyber Tank е идеална по размер и дизайн, който можете да изберете като подарък.Тези минималистичные портфейли са идеално място за вашите любими хора под формата на защита, простота и стил за ежедневните си нужди. [Доживотна гаранция] Ако срещнете някакви проблеми с качеството на портфейла си, моля, свържете се с нас, ние ще предоставим на подмяна или ремонт комплект.Да ви удовлетвори.Тактически портфейл Cyber Tank от въглеродни влакна изключително лек и изключително издръжлив.Той ще надживее традиционните кожени портмонета и винаги ще изглежда страхотно.Лесно се побира в предните или задните джобове, раници, чанти-слинги, чанти за голф или други малки помещения.А благодарение на дизайна той никога не ръждясва и не е податлива на корозия.

R

Продукти в категория