.

.

Подови Фенове ZJFF Безлопастные, Безшумен Вентилатор за Защита на деца с дистанционно Управление, Вентилатор за домашен климатик с Таймер, Синьо 65x25x20 см (26x10x8 инча)

Подови Фенове ZJFF Безлопастные, Безшумен Вентилатор за Защита на деца с дистанционно Управление, Вентилатор за домашен климатик

BGN 1.00
Продукти

БЪРЗО ОХЛАЖДАНЕ : Бесстворчатые фенове Pure Cool с бесщеточным двигател на постоянни магнити и патентована технология Air Multiplier Създават Мощен непрекъснат поток въздушен поток Без-бързо въртящи се остриета, което ги прави безопасни за децата, домашните любимци и по време на прибиране на реколтатаДИЗАЙН БЕЗ ОСТРИЕТА : Уникален дизайн Придава ви уникалност!Просто се наслаждавайте се на хладен вятър и не се притеснявайте за това, че някой ще пострада. в сравнение с традиционните остриета фенове, нашите безлистовые вентилатори използват технология Air Multiplier, За да създаде меко, естествена и дълготрайна хладен вятър. Дистанционно управление : Осигурете на семейството си по-добра защита в света. контролирайте времето, пестите електроенергия и не се притеснявайте. дистанционно управление ви дава възможност да избирате от 10 точни настройки на въздушния поток, таймер очаквания, включване / изключване и регулиране на колебание.ТИХО, КАТО КОТКА : Безшумен дизайн за високо качество на съня. десет нива на регулиране на вятъра и ниско ниво на шума (само 25 децибела) ви Позволяват да спите спокойно. разработила рационализирани въздушни канали за намаляване на сътресенията на въздушния поток Правят феновете без листа 75% по-тихи други.Сервизно обслужване : Ние Ви предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите за този основен вентилатор, на 2-годишна гаранция и доживотна поддръжка на нашите продукти.ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, свържете се с нас. ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Вие винаги търсите нещо за семейството си?Добра среда, добри условия на живот, добро училище или най-добър продукт, за да се чувстват по-щастливи?Този вентилатор е без листа - този отличен продукт.В него се използва най-добър дизайн и най-добрите производствени материали Само за Вас, за да отговарят на Вашите Уникалния Темперамент И нужди на Вашето Семейство?.Технология на въздушния лоста В безлопастных вентиляторах се използва патентованата технология на въздушния лоста За създаване на мощен поток непрекъснат въздушен поток, Без бързо въртящи се остриета, което ги прави безопасни за децата, домашните любимци и по време на прибиране на реколтата.

R

Продукти в категория