.

.

Стойки за колони PERLESMITH регулира по височина, 19,29-44,29 инча с възможност за свързване на кабел, се настанят сателитни колони и малки говорители за библиотечка с тегло ?

Стойки за колони PERLESMITH регулира по височина, 19,29-44,29 инча с възможност за свързване на кабел, се настанят сателитни

BGN 3.33
Продукти

【РЕГУЛИРУЕМИ и адаптивни】 Поставка за високоговорители PERLESMITH с плъзгаща тръба се регулира в диапазона от 19,29 "до 44,29" за осигуряване на идеална и индивидуално звученеПоставка за високоговорители на рафта с книги, може да се събере, за да звукът е на нивото на ушите. 【СТАБИЛНОСТ и сигурност】 Стойки за високоговорители имат солидна чугунную конструкция с триъгълен основа, която осигурява по-голяма стабилност.Основни крака са на разположение в два варианта : за килими, моля, прикрепете пирони и гайки, за дървена, циментови или керамични подове, както, моля, прикрепете гумени облицовки за базовия ножкам.Поставка за високоговорители издържат товар до 9 килограма на поставка. 【Надеждна съвместимост и лекота На използване】 Двойка на каботажните за високоговорители включва в себе си цялото необходимо оборудване, така че да можете лесно да го инсталирате.Поставка за високоговорители на рафта с книги, съвместими с колони Bose, Harmon Kardon Roku, Polk, JBL, KEF, Klipsch, Sony, Samsung, Vizio и други.Подложки могат да се движат свободно във вашата всекидневна, спалня и кабинет. 【ПОДОБРЯВАНЕ на УПРАВЛЕНИЕТО на кабели】 Скрити пътеки за кабели създават подреден и организиран вид.Стойки за колони pair лавица за книги са се увеличили диаметърът на тръбата и разделени тръби на три части (на 1.18 "H x 0,55"W), кабел да е по-лесно премина през тръбата. Забележка : Отвор за кабел не е подходящ за модела Samsung HW-Q90 R. 【Три КОНФИГУРАЦИИ закрепване】 Включват възможности на L-образна форма, с замочной дупка и горната плоча.L-образна форма за вертикални дупки /замочной кладенци, къса каишка за хоризонтални отвори и горната плоча за 2 дупки в долната част на слушалката.Нашите специалисти ще отговорят в рамките на 24 часа, ако имате някакви въпроси или проблеми.

R

Продукти в категория