.

.

Органайзер за електрически инструменти DHYLRICHER, За организацията и за съхранение в гаража, стойка за бормашини на стената, Поставка за акумулаторни бормашини, Подар?

Органайзер за електрически инструменти DHYLRICHER, За организацията и за съхранение в гаража, стойка за бормашини на стената, Поставка

BGN 3.33
Продукти

【ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАН】 Превърнете това е прекарано губи пространство на стената в едно компактно и ефективно място за съхранение на електроенергия и ръчни инструменти, както и в зона за демонстрацииТази сверхпрочная плаващ шелф за инструменти ще ви помогне да съхранявате всички ваши често използвани проектни инструменти внимателно организирани и на една ръка разстояние.Особено за електрически инструменти като например бормашини. 【ПОДВИЖНА конструкция и лесна инсталация】 Лесно се монтира с помощта на предварително просверленных дупки на разстояние 16 см един от друг, предназначени за ввинчивания в стената шипове.Рафтовете са с обкова, включваща в себе си 4 анкера за гипсокартон и 4 винта с всеки блок, този държач за инструменти резервирани дупки и други аксесоари за инсталиране, моля, обърнете се към ръководството за инсталиране.Ти просто ще се нуждаят от само няколко минути, за да събере отлична багажник за електрически инструменти. 【ЗДРАВ】 Рафтове за съхранение на сондата е направен от здрава мека стомана с черно прахово покритие, влагоустойчив, отговарят на високи, противоэрозионный, по-здрав и носеща способност по-горе, максимално тегло е 150 паунда.Не се притеснявайте за това, че той погнется, дори и побира много инструменти и може да продължи с години. 【ПРОМИШЛЕН РЕКОЛТА】Комбинация от дървени най-горния рафт и тежки стоманени рамки придава на гараж или сервиз уникален индустриален вид. 【УНИВЕРСАЛЕН СТИЛ и ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР】 Прости линии и компактен дизайн на тази стена и на притежателя на инструмента, го правят отличен избор за всички дизайнерски решения.Ширина 16,7 инча, дълбочина 7,87 инча височина 8,66 инча - с перфектен размер за всяка стая и ще се превърне в чудесен подарък за Деня на бащата. 【ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАН】 Превърнете това е прекарано губи пространство на стената в едно компактно и ефективно място за съхранение на електроенергия и ръчни инструменти, както и в зона за демонстрации.Тази сверхпрочная плаващ шелф за инструменти ще ви помогне да съхранявате всички ваши често използвани проектни инструменти внимателно организирани и на една ръка разстояние.Особено за електрически инструменти като например бормашини. 【ПОДВИЖНА конструкция и лесна инсталация】 Лесно се монтира с помощта на предварително просверленных дупки на разстояние 16 см един от друг, предназначени за ввинчивания в стената шипове.

R

Продукти в категория