.

.

CanB Реколта Лилава Сватба Короната С Кристали, Блестящи Кристални Crown за Булката и Диадеми, Ретро Кралската Диадема Цвете, Костюм за Хелоуин, на Бала Нощ, Аксесоари з?

CanB Реколта Лилава Сватба Короната С Кристали, Блестящи Кристални Crown за Булката и Диадеми, Ретро Кралската Диадема Цвете, Костюм за Хелоуин,

BGN 1.33
Продукти

Реколта сватбени корона от лилав кристал са изработени от висококачествен устойчив на твърди сплави и уникално лилаво-планински кристалВеликолепна превръзка на главата за украса на косата - не се притеснявай за выцветании.Романтична сватбена украса за коса под формата на убора за булката-полузакрытая короната, 2 фиби за коса безплатно за надеждно фиксиране на вашите къдрици.Размер за възрастни : 3 инча височина, 10,6 инча в диаметър.Диадема кралица на булката в бароков стил са подходящи за жени във всички случаи, като например за сватба, рожден ден, свети Валентин, годишнина, парти, театрално представление, костюмированная парти, маскарад, абитуриентски, пищни представа и т. Всяка декоративно украшение за коса pricess индивидуално опаковани в елегантна кутия и защитен при транспорт да се избегне повреда.Идеален избор като подарък за вашата съпруга, приятелка или дори на дъщеря си.Здрави и блестящи за ежедневието и специални празници.Корони и диадеми, с лилаво диаманти могат да ви направят най-атрактивната и заслужават комплимент. "Кралската сватба диадема в стил барок и цветя короната специално за жени, булка, шаферка.Всяка кралската сватба на короната и диадеми индивидуално опаковани в картонена кутия и са защитени при транспорт да се избегне повреда.Обърнете вниманието на купувачите, че цветовете могат да се различават леко от снимките, поради снимки. Политика на връщане Ако искате да си върнете парите, моля, пазете моите стоки и етикети с нови.Два условия на връщане, вече не подлежат на 1 : Стока употребявани или повредени. 2 : Етикет или липсва, или е повредена. "Ако имате някакви въпроси относно моите стоки или поръчка, заповядайте, пишете ни за помощ". Приятно пазаруване!.

R

Продукти в категория