.

.

Дюза за прожектор GODOX VSA-19K/26K /36K Осигурява специални функции, такива като прожектор, подрязване на лъча, оптичен зум, моделиране лъч за led лампи Боуен Mount (VSA-KIT1).

Дюза за прожектор GODOX VSA-19K/26K /36K Осигурява специални функции, такива като прожектор, подрязване на лъча, оптичен зум, моделиране лъч

BGN 0.67
Продукти

?【Равномерно подсилени】 : Създаване на равномерно подсилени кръг осветление, без предразсъдъци цвят и яркост от центъра към краищата, за монтиране на прожектори подверглось последователно оптимизация, за да излъчват-добри лъчи на светлината, които можете да създадете ?【Ясна форма】 : чрез Прилагане на най-добрите в своя клас система от лещи за премахване на аберации, наставка светлината на прожекторите създава невероятно ясен лъч светлина с проекция остър ръба, което ви гарантира изключително ясен лъч за формиране на художествено изображение с неограничено въображение. ?【Създават много забавно】 : режа /като форма/фокусируя / завъртане, наставка Фокус гарантира не само качеството, но и безкрайно творчество.Нека погрузимся в океана творчество с помощта на богата система за формиране на осветление. ?【сменяеми обектива】 : 19 °, 26 ° и 36 °, три допълнителни обектива се предоставят на създателите за формиране на осветление в съответствие с различни настройки.Дюза за прожектор, лесно заменяемая различни обективи, позволява на вашата креативност да тече петите на линия, като същевременно се поддържа най-високата ефективност. ?【Определяне на Боуен с широка съвместимост】 : Оборудвано с най-популярните монтиране Боуен, планина за прожектор отваря повече творчески възможности за създателите на светлина.В стремежа си да осигури възможно най-добрия потребителски опит, Godox препоръчва се комбинират определяне на прожектор с led източник на светлина с мощност не повече от 300 Вата. ?【Равномерно подсилени】 : Създаване на равномерно подсилени кръг осветление, без предразсъдъци цвят и яркост от центъра към краищата, за монтиране на прожектори подверглось последователно оптимизация, за да излъчват-добри лъчи на светлината, които можете да създадете. ?【Ясна форма】 : чрез Прилагане на най-добрите в своя клас система от лещи за премахване на аберации, наставка светлината на прожекторите създава невероятно ясен лъч светлина с проекция остър ръба, което ви гарантира изключително ясен лъч за формиране на художествено изображение с неограничено въображение. ?【Създават много забавно】 : режа /като форма/фокусируя / завъртане, наставка Фокус гарантира не само качеството, но и безкрайно творчество.

R

Продукти в категория