.

.

Авто Нано-Спрей за премахване на драскотини с гъба, Ремонт на автомобилни Драскотини, Бърз Ремонт на Нано-Спрей за ремонт на автомобили, Защита и средство за отстра?

Авто Нано-Спрей за премахване на драскотини с гъба, Ремонт на автомобилни Драскотини, Бърз Ремонт на Нано-Спрей за ремонт на автомобили, Защита

BGN 5.33
Продукти

【Безупречен ремонт】 Отърва себе си от неприятности и разходиС помощта на нанотехнологиите този спрей премахва драскотини, безупречно започната от техните нанополимерами и герметиками.Освен това, той може да възстанови блясъка на автомобилната боя и й върнете първоначалното перфектно състояние! (Забележка : Ако драскотини твърде дълбоки, това не е приложимо, вие трябва да отидете в сервиз за ремонт). 【Гидрофобный слой】 с помощта на модерната технология на нанасяне на покритие, той може да осигури супергидрофобное покритие, което може да намали значително натрупването на петна от вода, атмосферни влияния, мръсотия и отломки. 【Устойчиви на висока температура】 Липсата на следи от изгаряне, могат ефективно да се противопоставят на проблема с оксидативния обезцветяване, предизвикано от висока температура след прилагането на покритието, като по-ярка боя. 【Керамично покритие】 Вашия автомобил ще изглежда перфектно, тъй като той създава защитно керамично покритие, което предпазва от по-нататъшни надраскване, износване и промяна на цвета. 【Е подходящ за всички цветове колата】 Използвайте нашия спрей за измиване на автомобила Nano Repair почти за всеки цвят, повече няма вода, изплакване, сушене или размазывания, които възникват при неправилно пране на неправилна повърхност. 【Безупречен ремонт】 Отърва себе си от неприятности и разходи.С помощта на нанотехнологиите този спрей премахва драскотини, безупречно започната от техните нанополимерами и герметиками.Освен това, той може да възстанови блясъка на автомобилната боя и й върнете първоначалното перфектно състояние! (Забележка : Ако драскотини твърде дълбоки, това не е приложимо, вие трябва да отидете в сервиз за ремонт). 【Гидрофобный слой】 с помощта на модерната технология на нанасяне на покритие, той може да осигури супергидрофобное покритие, което може да намали значително натрупването на петна от вода, атмосферни влияния, мръсотия и отломки. 【Устойчиви на висока температура】 Липсата на следи от изгаряне, могат ефективно да се противопоставят на проблема с оксидативния обезцветяване, предизвикано от висока температура след прилагането на покритието, като по-ярка боя. 【Керамично покритие】 Вашия автомобил ще изглежда перфектно, тъй като той създава защитно керамично покритие, което предпазва от по-нататъшни надраскване, износване и промяна на цвета.

R

Продукти в категория