.

.

Здрав, не Запутывающийся 3 на трета страна Каишка за кучета с мека дръжка, Светоотражающая Тройната Плитка, Самостоятелна Каишка за Разходки на домашни любимци 3/2/1 ?

Здрав, не Запутывающийся 3 на трета страна Каишка за кучета с мека дръжка, Светоотражающая Тройната Плитка, Самостоятелна Каишка за Разходки

BGN 6.53
Продукти

◆ СВЕРХПРОЧНЫЙ : каишка внимателно е изработен от здрав найлон, който представлява плат с висока плътност, устойчиви на по-голямо износване ◆ За КУЧЕТА от всички размери : Използват клипсу и дизайн за кучета от средни и големи породи, други на марката са подходящи само за кучета от малките породи. ◆ Да СЕ ЗАБАВЛЯВАТ ОТ ТЕХНИЯ домашен ЛЮБИМЕЦ : това е направила разходка с всички три от вашите кучета завладяващ!. ◆ ЛИДЕР НА УДОБСТВО : направете го прости и по-ефективни за родители домашни любимци, выгуливающих по 1 куче, това спасява живот. ◆ Подвижни : Този трипътен каишка позволява разходки от 1 до 3 големи кучета, е най-добре за няколко кучешки семейства. ◆ СВЕРХПРОЧНЫЙ : каишка внимателно е изработен от здрав найлон, който представлява плат с висока плътност, устойчиви на по-голямо износване. ◆ За КУЧЕТА от всички размери : Използват клипсу и дизайн за кучета от средни и големи породи, други на марката са подходящи само за кучета от малките породи. ◆ Да СЕ ЗАБАВЛЯВАТ ОТ ТЕХНИЯ домашен ЛЮБИМЕЦ : това е направила разходка с всички три от вашите кучета завладяващ!. ◆ ЛИДЕР НА УДОБСТВО : направете го прости и по-ефективни за родители домашни любимци, выгуливающих по 1 куче, това спасява живот. ◆ Подвижни : Този трипътен каишка позволява разходки от 1 до 3 големи кучета, е най-добре за няколко кучешки семейства.Тежкотоварни трехходовая съединител за разделно каишка за кучета може да помогне за по-ефективно преподават на две / три кучета выгуливаться заедно на една каишка.Това е лесна работа, но с тази каишка и вашия пациент би било гордост и голямо удоволствие разходки на вашия домашен любимец на едно каишка Основни характеристики : ☆ Суперпрочный и отлично качество, предполагаемото тегло на подкрепа : до 100 паунда ☆ Не са оплетени, да се радвате, че тези каишки могат да се регулират, вие можете да се задържи на едно куче на по-изкъсо, а другите две - по-дълги.Те лесно се регулират и ги доста лесно кука и откачи с една ръка.☆ Раздел каишка за дръжки : 37 "L x 1" W ☆ Регулируема 3-ходова каишка : от 21 до 34 см L x 0,78 инча W Тегло : 300 g / 0,66 £ Информация за опаковката : 1 * 3-ходова каишка за кучета, без объркване.

R

Продукти в категория