.

.

Подаръци за джинджифил семейство на лекари, Моля, не бъркайте В търсенето на Google С Моята Чаша за получаване на медицинска степен, Подаръци за д-р по медицина, Абитур?

Подаръци за джинджифил семейство на лекари, Моля, не бъркайте В търсенето на Google С Моята Чаша за получаване на медицинска степен,

BGN 23.99
Продукти

Лекарите работят много усърдно, но не винаги получава много похвали!Защо не им се даде да разберат, кои са прекрасни, и не даде им нещо практично и докосване, за да изразим своята благодарност?Нашият туристически чаша с изолация doctor - вашият най-добър избор!Преподнесите ги изненада!Един добър лекар кара пациентите да чувстват топлината.Благодарете им за това, че са професионални и с приятни хора. 1 х Чаша от неръждаема стомана. 2 x Капачки и соломинок. 1 х Слама четка. 1 х Четка за миене на чаши. Не поставяйте го в съдомиялна машина. Моля, не използвайте микровълнова печка за затопляне. Върху капака има отвор за сламки, моля, не се включете чаша, за да се избегнат разливания.ПОДАРЪЦИ В ЗНАК на БЛАГОДАРНОСТ ЗА лекаря : Пътен чаша doctor gifts - това е новият подарък за лекарите, на бала в медицинско училище, седмица лекари или рожден ден.Кажи благодаря и изразете благодарност вид на лекарите!.ДОБРА ИЗОЛАЦИЯ : Нашият чаша "Подарък за лекари", проектирани с вакуумна изолация с двойни стени, което дава възможност за съхраняване на студени напитки в продължение на 9 часа, а топли - в продължение на 5 часа, което гарантира идеална температура вашите напитки по всяко време и предпазва вашите ръце от температурата на напитката в чаша.Чаша - идеалният спътник за всякакви напитки. 2 УНИКАЛНИ ШАПКИ, устойчиви на РАЗЛИВУ : Нашите чаши "Забавни подаръци за лекари" са два вида херметически капаци : един е подвижен стъклен капак, а другата - защелкивающийся замък.А откидывающаяся на кутията идва с подвижни гумено уплътнение, което осигурява максимална защита от разливане. 2 дупки за сламки в горната част на капака позволяват лесно отхлебывать, което ви предоставя 2 възможности за пиене.Освен това, соломинка също има гумена приставка срещу изгаряне.ЗАЩИТА от изпотяване И стягане : Материал на най-високо качество прави този чаша doctor устойчив на пот.Независимо от това, колко дълго го държите, потта не се откроява, и той винаги е суха и приятна на допир.Кутията идва с подвижни гумено уплътнение за максимално предотвратяване на разлив.В горната част има отвор за сламки за по-лесно отхлебывания, а соломинка също така е снабдена с гумена приставка, за да се предотврати парене в устата.БЕЗОПАСЕН И лесен за почистване : Чаша doctor gifts for men women е изработен от висококачествена хранителна неръждаема стомана 18/8 304.Не съдържа олово и е трайна, тя може да се използва повторно, той не ръждясва и не оставя неприятен метален вкус в устата.Препоръчва се за почистване чаша приложената нас четка за почистване на чаши, която не се отразява на фигурата и лесен за почистване.ПОДАРЪЦИ В ЗНАК на БЛАГОДАРНОСТ ЗА лекаря : Пътен чаша doctor gifts - това е новият подарък за лекарите, на бала в медицинско училище, седмица лекари или рожден ден.

R

Продукти в категория