.

.

Каишка JeeHang е Съвместим с Garmin Forerunner 45/45 s, каишка за часовник с етнически модел, контур за гривна, Регулируем Смяна на каишка с бродерия за Forerunner 45/45 s (зелена стрелка 1)

Каишка JeeHang е Съвместим с Garmin Forerunner 45/45 s, каишка за часовник с етнически модел, контур за гривна, Регулируем Смяна

BGN 9.33
Продукти

▶【Технология за шиене на бродерия и】 : Пълна еластична лента, без отпуснатост, без да се деформира, без да се измъкне, без драскотиниБлагодарение на мощната си суперэластичности модел Forerunner 45/45s много лесно се облича и да стреля. ▶【Материал, което е благоприятно за кожата】 : Нашата лента за коса изработена от еластичен тканого полиестер, което е удобно в чорап, суперэластичен, лесен за почистване и остава на китката.Това е удобно, Лесно и Супер Готин!. ▶ 【Е подходящ за различни размери на китките】 : Нашият еластичен колан е регламентирана ключалката, регламентирана дължина 5,51-9,05 инча (140 мм-230 мм) и эластичен за удобство за носене и да се сваля. ▶【1 година гаранция】 : Всеки проблем с качеството може да бъде заменен или върнат безплатно, и тя не подлежи на връщане.Ако имате някакви проблеми с качеството на гривната, моля, свържете се с нас за първи път, и ние ще решим навреме!. ▶ 【лесна инсталация и регулиране на】 винтове и отвертка се предоставят безплатно за инсталация, който е много лесен за монтаж и демонтаж.Направете така, че вашият часовник forerunner 45 изглеждат по различен начин. Моля, обърнете внимание : -само на каишка, не е умен часовник. -Тези часовници са съвместими с Garmin forerunner 45/45 s -Моля, проверете внимателно модел вашите смарт часа, преди пускането на поръчката. -От jeehang, марка аксесоари за умен часа Тема : - " Дизайн с цветни плетени конци придава на вашите смарт границите нов и уникален външен вид. -Подходящ за размера на китката 5,51-9,05 инча (140 мм-230 мм) на Помещение и включва : 1 х каишка за часовник Forerunner 45/45 s, 1 х отвертка, 4 х резервни закрепване.

R

Продукти в категория