.

.

Черна врата копчето TICONN, Сверхпрочная, Матово Черна Врата копчето, Обръщане на Квадратен Врата лост за Спални, Баня и други помещения (Болт с брава, 1 бр.)

Черна врата копчето TICONN, Сверхпрочная, Матово Черна Врата копчето, Обръщане на Квадратен Врата лост за Спални, Баня и други помещения

BGN 23.99
Продукти

[ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО] Сверхпрочная врата копчето TICONN е направена от висококачествен с алуминиеви и медни части, което гарантира липсата на ръжда в условия на висока влажностВратата лост и двете са покрити с дебел и лъскав прахово покритие в черен цвят, който не се напуква и не се докосва под пряка слънчева светлина, което осигурява дълъг живот на продукта. [ОБРАТИМ И ГЪВКАВ] Няма нужда от никакви предчувствия.Всички наши дръжки на вратите TICONN са реверсивными и могат да бъдат лявата или дясната ръка.Дверную капаче може да се регулира в разстояние на 2 3/8 инча (60 mm) или 2 3/4 инча (70 мм) от ръба.Всички наши дръжки са подходящи за врати с дебелина от 13/8 инча (35 мм) до 1 3/4 инча (45 мм). [СТИЛЕН ЛЪСКАВ ЗАЩИТЕН] Едни и същи клавиши се използват съвместно между дръжката с ключ и засовом във всеки пакет.Но ключовете не са взаимозаменяеми между различните пакети за допълнителна сигурност. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Чисти, но смели врата лост квадратна форма, черен цвят придава на вашата врата елегантен завършек.Отлично се съчетава с врати от всякакъв цвят и условия на осветление. [АНГАЖИМЕНТ на МАРКАТА TICONN КАЧЕСТВО] Ние стоим зад качеството на нашите продукти.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас.Ние предлагаме 30-дневен парите и доживотна гаранция. 100% Гаранция за удовлетворение от безрискови пазаруване!. [ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО] Сверхпрочная врата копчето TICONN е направена от висококачествен с алуминиеви и медни части, което гарантира липсата на ръжда в условия на висока влажност.Вратата лост и двете са покрити с дебел и лъскав прахово покритие в черен цвят, който не се напуква и не се докосва под пряка слънчева светлина, което осигурява дълъг живот на продукта. [ОБРАТИМ И ГЪВКАВ] Няма нужда от никакви предчувствия.Всички наши дръжки на вратите TICONN са реверсивными и могат да бъдат лявата или дясната ръка.Дверную капаче може да се регулира в разстояние на 2 3/8 инча (60 mm) или 2 3/4 инча (70 мм) от ръба.Всички наши дръжки са подходящи за врати с дебелина от 13/8 инча (35 мм) до 1 3/4 инча (45 мм). [СТИЛЕН ЛЪСКАВ ЗАЩИТЕН] Едни и същи клавиши се използват съвместно между дръжката с ключ и засовом във всеки пакет.

R

Продукти в категория