.

.

Raxinbang на Легла за кучета Нов Портативен Сгъваем Автомобил на Помощ на Куче, Котка Детска Количка Клетка Автомобил с Четири задвижващи Колела, устойчив на удари Пат ?

Raxinbang на Легла за кучета Нов Портативен Сгъваем Автомобил на Помощ на Куче, Котка Детска Количка Клетка Автомобил с Четири задвижващи

BGN 137.79
Продукти

Голяма товароносимост - Общият размер на : 64 * 39 * 94 см, подходящи за наддаване на тегло : 10 кг или по-малкоЗдрава конструкция - Основна част на колички за домашни любимци представлява висококачествена нейлоновую окото oxford thick, направени от високо рамки от дебели стоманени тръби.Отлични колела : Предни колела тази количка за джогинг за кучета са направени от материал EVA и може да се завърта на 360 ° или имат направляващи колела, за да се адаптира към различни видове пътища (например, павирани пътища, зони за забавяне и т. Задните колела помагат да се изкачва по стълбите.Или е по-лесно преодоляване на пречки, това също помага за поддържане на стабилност и равновесие колички.В същото време колелото на EVA безвреден за околната среда и няма да причини вреда на околната среда.Здрав и удобен - Голям прозорец от найлон мрежа осигурява по-широк преглед на куче, като същевременно осигурява добра циркулация на въздуха и улесняване на комуникацията между вас и вашето куче.Задвижваната с цип улеснява кучето вход в количка и изход от нея.Удобна конструкция - колички за кучета може да добавяте и демонтаж на колелата и автомобил може да се оттегли, тъй като това улеснява преместването и транспортирането.Колички за кучета са отлични за кучета / котки, които не могат да ходят или да се разболее.Това е идеалният инструмент за привеждане на кучета на обществени места.Колички за домашни любимци ще гарантират отлични пътуване за вашите сладки домашни любимци!Ходите ли по съседство или извършване на джогинг в парка, тази солидна трехколесная количка ще ви осигури сигурност и леко пътуване.Име на продукта : Домашни любимци-карм Максимален размер на : 64 * 39 * 94 Смматериалы следните : Рамка : high-performance алуминиева сплав с отличен удар Дишаща мрежа : найлон, устойчив на счупвания Характеристики на продукта1. Лесен за съхранение, бързо сгъваема кошница за пазаруване. Предното колело се върти на 360 градуса и да е въздействие. Със спирачка на задно колело. Преса на ръцете може да се лице в лице лице в лице. Подходящи за хотели, ресторанти, паркове и метрото.Дъжд и есен се съчетават един с друг. Нашата количка се състои от висококачествена, высокоэластичной безпроблемна найлон с мрежа от материал 600 D, устойчива на счупвания и не причинява дразнене мирис.

R

Продукти в категория