.

.

Играчка с хокей в НХЛ Ню Йорк Айлъндърс за кучета и котки. Играйте хокей с вашия домашен любимец с помощта на тази лицензирана играчки Dog Tough Toy Reward!

Играчка с хокей в НХЛ Ню Йорк Айлъндърс за кучета и котки. Играйте хокей с вашия домашен любимец с помощта на тази лицензирана

BGN 2.67
Продукти

✔ ЗА ЧЕТИРИНОГИ ФЕН - Обичам кучето си?Харесва хокей?Тази играчка за кучета във формата на хокеен шайби точно за вас ✔ ПОЛЗВАНЕ - Създаден за теглене, извличане и забавлението с кучето!Две въжета улесняват игра на дърпане на въже, докато здрава гумена шайба забавлява вашите кучета и ги води във възторг от тази нова играчка. ✔ ДИЗАЙН : Тази играчка за кучета е изработена от тежка рамка от здрав каучук.Има ВЪЖЕ от двете страни и отпечатан логото на ОТБОРА!. ✔ ЛИЦЕНЗИРАН - Официално лицензиран НХЛ.Нека не ви подвеждат други фалшиви продукти с по-ниско качество.Тази играчка за домашни любимци са изобразени ярките емблеми на отбори и цветовете на любимия си отбор в НХЛ. ✔ РАЗМЕР - Това е играчка за кучета № 1 е с дължина 15 см (с въжета, 3 инча, без въже), ширина от 3 инча и дебелина 1 сантиметър.Подходящ за домашни любимци от всички размери.ОРИГИНАЛНИЯТ ИГРАЧКА за КУЧЕТА - Официално лицензирани НХЛ, НБА, MLS и други.Нека не ви подвеждат други фалшиви продукти с по-ниско качество.Тази играчка за домашни любимци са изобразени ярките емблеми на отбори и цветовете на любимия си отбор.Изработени от найлон, мрежи и други трайни материали, което ги прави идеални играчки за кучета, дори и за най-енергични кутрета.

R

Продукти в категория