.

.

DOITOOL 100 бр Офис Iron Хонорар Щипки за Пердета, Вечерни Метални Черни Щипки За Пердета Кука За Баня, покривки за маси, скоби за Кърпи за ръце, осветителни Тела, Декоратив?

DOITOOL 100 бр Офис Iron Хонорар Щипки за Пердета, Вечерни Метални Черни Щипки За Пердета Кука За Баня, покривки за маси, скоби за

BGN 1.00
Продукти

Куки за пердета за баня : материал и изящна изработка производство може да се гарантира неговата издръжливост и практичностЗдрава скоба за пердета : за прозорец на пердета и завеси за баня.Опростен дизайн, много лесен за инсталиране.Плъзгащи куки за душата : опростен дизайн, много лесен за използване.Скоба за куката за пердета : прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Халки за завеса за душа : Метални халки за завеси с клипове Декоративна Покривка Окачен Скоба за Закачалки, Кукички за Улуци Вечерни Гирлянди Прислужници светлина за Снимки, Художествен Занаят Дисплей Декорация на дома.Пратката включва 100 x щипки за пердета Характеристики -Размер : около 6,00 X2,00 X1,00 см/2,36 X0,79 X0 плъзгащи се кукички за завеси за душ. -Общ набор от 50шт щипки за пердета, които да отговарят на вашите ежедневни нужди използване на скоба за пердета. - Като незаменим аксесоар за пердета, той ще ви помогне да се стабилно фиксиране на щори и лесно да се движат куки за пердета, щори. - Изящна изработка осигурява по-дълъг експлоатационен живот и деликатни детайли халки за завеса за душ. - материал и изящна изработка производство може да осигури нейната устойчивост и практичност фиксатор за пердета. - Материал : Желязо закачалка за завеси за душ - Тя е проста конструкция, без сложни монтаж на щипки за пердета. - Цвят : черен куки за пердета за баня Информация за стоки Здрав скоба за пердета Търсят надеждни аксесоари за закрепване на пердета?Търсите здрава и практична кука за окачване на завеси, който ще продължи дълго?Ако е така, тогава нашите щипки за пердета, ще станат най-добрия избор!.

R

Продукти в категория