.

.

Клапан за понижаване на налягането, на Раменната Предпазен Клапан Предпазен Клапан, За Пръскачка Рюкзачного тип обем 3 л/5 л/8 л за детски градини, Проекти за Озеленя?

Клапан за понижаване на налягането, на Раменната Предпазен Клапан Предпазен Клапан, За Пръскачка Рюкзачного тип обем 3 л/5 л/8 л

BGN 10.73
Продукти

【Материал】 Този клапан за понижаване на налягането е изработен от полипропиленови материал, екологично чист, трайни и трайни за използване 【Приложите към】 Този въздушен компресор е подходящ за пистолет рюкзачного тип обем 3 л/5 л/8 л. 【Лесна инсталация】 Този предпазен клапан, е проста и лесна за инсталиране. 【Подмяна на клапан】Този клапан за понижаване на налягането е идеален заместител на старите или счупения газта. 【Сигурност】 Клапан за понижаване на налягането, всички видове довършителни нетоксични, безопасни и устойчиви.Характеристики : 1. Изработен е от полипропилен материал, екологично чист, здрав и издръжлив на употреба. Е проста и лесна за инсталиране. Идеална за подмяна на стария или счупен клапан. Всички покрития нетоксични, безопасни и устойчиви. Подходящ за пръскачка от тип раница с обем 3 л/5 л/8 л. Спецификация : Материал : PP, Дължина : прибл. 5 см / 1,97 " Принцип на работа : през предпазен клапан Осъществяване Списък : 1 * клапан за понижаване на налягането.

R

Продукти в категория