.

.

YoodQood за Samsung Galaxy Z Flip 4 Кв. калъф Нескользящий устойчив на удари Тънък TPU Пълна Защита на Ретро Елегантен, Луксозен Кожен калъф с поставка за Samsung Galaxy Z Flip 4 (L Bee)

YoodQood за Samsung Galaxy Z Flip 4 Кв. калъф Нескользящий устойчив на удари Тънък TPU Пълна Защита на Ретро Елегантен, Луксозен

BGN 3.33
Продукти

1 : Специално проектиран за цялостна защита, съвместим с Samsung Galaxy Z Flip 4 2 : Изработен е от страхотна кожа с класически дизайн, мека и гладка, тактилни усещания, нежни. 3 : Мини край на ръкохватката. устойчиви на надраскване, благодарение на повишено противоударным четири метални краища с покритие. 4 : Точни деколтета осигуряват достъп до всички портове и бутони. 5 : 360 ° уникален дизайн влакчета. регулируема притежателя на пръстена.Отказ от отговорност на купувача : поради факта, че компютърните монитори показват цветовете по различен начин, и всеки може да види тези цветове по различен начин.Ние наистина се опитваме да се снимки на нашите продукти са колкото е възможно по-реалистични, моля, приемете, че действителният цвят може леко да се различават за вашия монитор.Отказ от отговорност цвят : Въпреки че нашите калъфи са предназначени за цялостна защита, за съжаление, нито едно дело не е неразрушимым, и ние не можем да гарантираме, че този калъф предпазва вашия телефон от всякакви условия.Съвместимост: Samsung Galaxy Z Flip 4 съдържание на Пакета : 1 х калъф за телефон 【на Удовлетвореността на клиентите】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас.ако имате някакви проблеми с вашите продукти.вашето удовлетворение е наш приоритет.

R

Продукти в категория