.

.

Имитация на пещерата ЯРНОУ Реалистичен пейзаж Betta с Украса Рибка Зелена Куха Украшение за Подслон за Златни Рибки Декорация на Аквариума Ландшафтен дизайн и Прячу?

Имитация на пещерата ЯРНОУ Реалистичен пейзаж Betta с Украса Рибка Зелена Куха Украшение за Подслон за Златни Рибки Декорация на Аквариума

BGN 2.00
Продукти

УКРАСА за аквариума - един възхитителен дизайн на външния вид с реалистични детайли, създавайки реалистични усещанияКЪЩА за аквариума - Изработен от смола материал за безопасно и трайни употреба.BETTA HIDEAWAY - Изработен от смола материал, сигурно, може безопасно да бъде в аквариума. аквариум рибки ложата.УКРАСА АКВАРИУМНОГО ПЕЙЗАЖ - Безопасно за всички террариумов, аквариуми с прясна и солена вода. ПОДСЛОН ЗА РИБИ В АКВАРИУМ - за аквариуми с прясна и солена вода.Различни отвори, за да се улесни преминаването на риба и скариди за създаване на красив подводен свят.Пратката включва 1 х аквариумный украшение Характеристики -направен е от полимер материал, сигурно, може безопасно да бъде в аквариума. -Цвят : Зелени черупки за аквариумни рибки - Безопасни за всички террариумов, аквариуми, декоративни елементи за сладководни и морски аквариуми. - Украса за дома може да не е само разкрасяване на вашия аквариум, но и да се осигури риби удобни за скривалище. - Това е украса за аквариум може да привлече вниманието на рибите, да им даде визуална привлекателност, предоставят подслон за вашите риби, украсете вашето убежище за аквариумни риби. -Материал : скрита пещера за отглеждане на скариди от смола - Перфектна декорация за вашия аквариум с този реалистичен орнаменти и създава усещане за естествена среда за живот, и това прави вашия аквариум разтърсено живота аквариумным къща. -Размер : 13,00 X8,00 X5,00 см / 5,11 X3,14 X1 украса за вашия аквариум.Описание на продукта Навес за риба е Лесен за използване и осигурява добри условия за вашата риба.Подходящи за декорация на аквариума.бижута във формата на замък за аквариум, освен това, придават на вашето аквариуму неповторим пейзаж.озеленяване декор за вашия аквариум Красиви цветове и модерен дизайн, много уникален и ярки.

R

Продукти в категория