.

.

Othmro 3 бр., Куха Телескопична Показалка за учители, Обучение Показалка за клас, Метал, Ръчно Сгъваем Показалка по-голяма дължина 39,4 инча, Ръчно Показалец за презентац?

Othmro 3 бр., Куха Телескопична Показалка за учители, Обучение Показалка за клас, Метал, Ръчно Сгъваем Показалка по-голяма дължина 39,4

BGN 2.33
Продукти

【Функция】-Показалка-професионален телескопичен електрическа показалка за обучение, бяла дъска, Удобна нескользящая матова дръжка, здрава при пълно отваряне, не неуверен; Дизайн дупка за опашката на въжето, се предлага с черен хлопковым шнурком, пренася или подвешивается, лесно се пренася 【Лесно да носите със себе си】- Дължина стесняване на нашата показалка за учителите е 8,102 инча, дължина на удължаването - 39,4 инча, дължина на дръжка - 8,5 инча, лесно за пренасяне и съхранение.Размер подходяща за ръце, да се чувстват комфортно. 【Няма да навреди на екрана】-Горната част на обучението показалка е направена от мек филц, не са прекалено твърди и не твърде меки, и това няма да навреди на екрана.По този начин, вие със сигурност може да се насладите на нашето учебно показалка. 【Широк диапазон на използване 】-Подходящ за традиционната класна дъска и електрическа бяла дъска; Подходящ за учители, ръководства, обучение, конференции, изказвания, обяснения участниците, на персонала и т. Описание на продукта Размер : 1, м Цвят : синьо-сребрист особености : Име на продукта : Телескопични преносими пилони Цвят : синьо Материал : Порести телескопична корона от неръждаема стомана Дължина на компресия : 215 мм Обща дължина удължаване на : 1 m Описание : 1.Телескопична пилон от порести неръждаема стомана, има многокинетической енергия, удобно за переноске, може да се използва като ръководните флагштока, стълб за учители, стълб за конференция, стълб, за да указва сладкиш на масата, стълб, за да получите инструкции изложба. Изработен е от гъба от неръждаема стомана, не е лесно ръжда, здрав, устойчив на абразия, дълъг срок на експлоатация 3.Главата на стика ви позволява да се избегнат грешки и да навредят на човешкия организъм.Главата на стика има две катарами за лесно окачване на хартата.Дръжката е нескользящую дизайн, а самата дръжка е удобна за използване. Телескопични връзки внимателно проектирани, и всяка секция засилена и здраво свързани, за да се гарантира стабилността и липсата на хлюпанья по време на употреба.След стрии няма нужда да се притеснявате за автоматичен обратен натиск.Регулируема гъвкавост Съдържание на опаковката : 3 бр. x Телескопични преносими пилони.

R

Продукти в категория