.

.

Подови лампи, Ваза За Декорация на Алуминиеви Торшера, Лампа За четене, Дневна, Нощна Лампа, Сватбена Украса С led Осветление, Лампа за ръчна работа (23 × 23 × 145 см) (Цвят:

Подови лампи, Ваза За Декорация на Алуминиеви Торшера, Лампа За четене, Дневна, Нощна Лампа, Сватбена Украса С led Осветление, Лампа за

BGN 1.33
Продукти

【Елегантен външен вид】 : Проста и елегантна метална конструкция на този лампа допълва много различни типове мебели, алуминий не е ръжда, а откритост венчелистчета може да се регулира ръчно, което го прави идеален за дневни, кабинети, кухни, спални и други стаи за живеене 【Сертифициране за безопасност】 : електрически Уреди и кабели, използвани в лампи и фенери, преминали национална сертификация 3 C, която е сигурна и надеждна, и можете да ги използвате с доверие. 【Висококачествени материали】 : Избраният от висококачествен алуминиев материал, ръчно изработени, след специална обработка, лесен за почистване, чувствителен на допир, висока светопропускаемость, антикоррозийный, антиоксидантно, лесно е деформиран. 【Конструкция на шасито】 : Висококачествено метално шаси, хромирани антикорозионна обработка, трайно и стабилно, дизайн на страничните отвори за охлаждане, може да удължи живота на лампата. 【Применимая сцена】 : опростен дизайн, подходящи за всички видове помещения, дизайн на един крак ключа, лесно включване и изключване на светлина, подходящ за четене, е най-добрият подарък за вашето семейство и приятели. 【Елегантен външен вид】 : Проста и елегантна метална конструкция на този лампа допълва много различни типове мебели, алуминий не е ръжда, а откритост венчелистчета може да се регулира ръчно, което го прави идеален за дневни, кабинети, кухни, спални и други стаи за живеене. 【Сертифициране за безопасност】 : електрически Уреди и кабели, използвани в лампи и фенери, преминали национална сертификация 3 C, която е сигурна и надеждна, и можете да ги използвате с доверие. 【Висококачествени материали】 : Избраният от висококачествен алуминиев материал, ръчно изработени, след специална обработка, лесен за почистване, чувствителен на допир, висока светопропускаемость, антикоррозийный, антиоксидантно, лесно е деформиран. 【Конструкция на шасито】 : Висококачествено метално шаси, хромирани антикорозионна обработка, трайно и стабилно, дизайн на страничните отвори за охлаждане, може да удължи живота на лампата. 【Применимая сцена】 : опростен дизайн, подходящи за всички видове помещения, дизайн на един крак ключа, лесно включване и изключване на светлина, подходящ за четене, е най-добрият подарък за вашето семейство и приятели. ★ Този лампиона е прост дизайн, но в същото време се откроява прост и елегантен начин.Той е удобен и лек и спокоен излъчва и приятна атмосфера.★ В сравнение с обикновените лампи led прожектори консумира минимално количество електроенергия се консумира дори по-малко, отколкото на енергоспестяващи осветителни тела.Това е защита на околната среда и портфейла си.

R

Продукти в категория