.

.

SUNESA Нощно Шкафче, Модерна Луксозна Настолна Лампа От Цветно Стъкло, Нощна лампа за Спални, Странична Декоративна Лампа за Дневна, Настолни лампи (Цвят: Месинг)

SUNESA Нощно Шкафче, Модерна Луксозна Настолна Лампа От Цветно Стъкло, Нощна лампа за Спални, Странична Декоративна Лампа за Дневна, Настолни

BGN 2.00
Продукти

1 Корпусът на лампата е изработена от стъкло и разпенени ръчно, като осигурява плътен и нежен цвят. Лампа е изработена от плат, с еднаква светопропусканием и комфортно усещане в ръката. Преминете кнопочного тип се използва за удобно използване. Тази нощна лампа може да се комбинира с винт лампата E27. (Крушка в комплекта не са включени). Приложими сцена : спалня, хол, кабинет, офис, хотел, кафене и т. Корпусът на лампата е изработена от стъкло и разпенени ръчно, е богат и нежен цвят. Лампа е изработена от плат, с еднаква светопропусканием и комфортно усещане в ръката. Преминете кнопочного тип се използва за удобно използване. Тази нощна лампа може да се комбинира с винт лампата E27. (Крушка в комплекта не са включени). Приложими сцена : спалня, хол, кабинет, офис, хотел, кафене и т., Декоративна настолна лампа нощна лампа за семейната спалня в хола Име на продукта : Нощна лампа Основни материали : стъкло + профили + плат Размер : (dia * височина) 35 * 60 см/13,78 * 23,62 инча Тип на източника на светлина : E27 (с изключение на източник на светлина) Тип на ключа : ключ превключвател на Напрежение в продукта : 111 В-240 Забележки : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. В този артикул няма други теми, освен прикроватной лампи на снимката. Измерва се размерът на ръка.Може да има малка разлика, и това е нормално.Моля, обърнете се към действителните размери. Поради различните източници на светлина и екрани цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. Благодарим ви, че дойдохте в нашия магазин. Натиснете, за да влезете в нашия магазин.Има и други продукти по избор. хол, бюро за домашния офис, кухни осветление, интериор на стаята в общежитието и др.

R

Продукти в категория