.

.

Коса Стол LUXMARS Ръчни Хидравлични Откидывающиеся Фризьорски Столове, Салонное Стол, Въртящи се на 360 Градуса Фризьорски Стола, на Татуировка-стол, Стол за Полагане н?

Коса Стол LUXMARS Ръчни Хидравлични Откидывающиеся Фризьорски Столове, Салонное Стол, Въртящи се на 360 Градуса Фризьорски Стола, на

BGN 5.38
Продукти

【Висококачествени материали】 Коса стол произведени от ултра силна стоманена рамка, салонное стол безвредно за кожата и износостойкоТой е покрит с дишаща кожа, PVC и изпълнен с гъба с висока плътност, мека и комфортна на допир и лесно моющейся. 【Стабилна структура】 Влакчета на нашия откидывающегося салонного стол на солидна кръгла основа от хромирана стомана с възможност за завъртане на 360 °.Товароподемност : 330 паунда.Усилена рама прави един стол достатъчно устойчив.Височината на седалката може да се регулира от 38 см до 43 см за повече удобство.Можете да го откидывать от 90 ° до 130 ° за по-голяма функционалност и комфорт. 【Ергономична структура】 Количка за подреждане имат ергономичен дизайн, осигуряващ максимален комфорт за вашите гости.Гъба с висока плътност поддържа долната част на гърба и заобикаля, като нежна прегръдка, като позволява на вашите клиенти да се чувстват по-комфортно, когато те седят на един стол.Регулируема мека облегалката за глава ще направи вашите клиенти по-спокойна. 【Противоскользящее шаси】 Нашата хидравлична скоба за фризьорски столове е разположен на солидна кръгла основа от хромирана стомана с гумен ринг, в база, за да се предотврати надраскване на пода.Гуменият пръстен на фризьорски столове също може да предотврати остър звук при движение салонного стол. 【Лекотата на монтажа】 Салонное стол за лесно свързване, в наръчника се съдържат подробни инструкции за инсталиране, както и всички аксесоари са включени в комплекта.Ако имате някакви въпроси за нашия спининг салонном стола си, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние веднага ще ви отговорим. 【Висококачествени материали】 Коса стол произведени от ултра силна стоманена рамка, салонное стол безвредно за кожата и износостойко.Той е покрит с дишаща кожа, PVC и изпълнен с гъба с висока плътност, мека и комфортна на допир и лесно моющейся. 【Стабилна структура】 Влакчета на нашия откидывающегося салонного стол на солидна кръгла основа от хромирана стомана с възможност за завъртане на 360 °.Товароподемност : 330 паунда.Усилена рама прави един стол достатъчно устойчив.Височината на седалката може да се регулира от 38 см до 43 см за повече удобство.Можете да го откидывать от 90 ° до 130 ° за по-голяма функционалност и комфорт.

R

Продукти в категория