.

.

Ronyme Кутия за съхранение на Хардуер, Кутии За Съхранение Органайзер за Бродерия, Органайзер за Мъниста, Офиси, Инструменти, Органайзер, Вита Кутия за Съхранение на Х?

Ronyme Кутия за съхранение на Хардуер, Кутии За Съхранение Органайзер за Бродерия, Органайзер за Мъниста, Офиси, Инструменти, Органайзер,

BGN 4.59
Продукти

【ИЗПОЛЗВАНЕТО на 】 : Хардуер органайзер можете да използвате за съхранение на бижута, сгради, занаяти, мъниста, гайки и болтове, и т 【Функция】 : Органайзер за съхранение на инструменти, с няколко отделения с двойни капаци за лесен достъп, съхранение, сортиране и организации, дръжка за удобно пренасяне. 【СЪХРАНЕНИЕ】 : Мрежа вътре в кутията, лека и удобна за съхранение на метални части, шевни принадлежности, бижута, аксесоари, електронни части. 【Преносим】 : Калъф за оборудване лек, компактен с дръжка, за лесно транспортиране, така че можете да го вземете със себе си, където и да отидете. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 : Винт кутия за съхранение, подходящи за инструменти, бижута, инструменти художник, инструменти за хоби, ръчни инструменти, електрическо оборудване, хардуерни продукти и много други. 【ИЗПОЛЗВАНЕТО на 】 : Хардуер органайзер можете да използвате за съхранение на бижута, сгради, занаяти, мъниста, гайки и болтове, и т. 【Функция】 : Органайзер за съхранение на инструменти, с няколко отделения с двойни капаци за лесен достъп, съхранение, сортиране и организации, дръжка за удобно пренасяне. 【СЪХРАНЕНИЕ】 : Мрежа вътре в кутията, лека и удобна за съхранение на метални части, шевни принадлежности, бижута, аксесоари, електронни части. 【Преносим】 : Калъф за оборудване лек, компактен с дръжка, за лесно транспортиране, така че можете да го вземете със себе си, където и да отидете. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 : Винт кутия за съхранение, подходящи за инструменти, бижута, инструменти художник, инструменти за хоби, ръчни инструменти, електрическо оборудване, хардуерни продукти и много други.Описание : - 【ПРЕНОСИМ】 : Калъф за оборудване лек, компактен с дръжка, за лесно транспортиране, така че можете да го вземете със себе си, където и да отидете. - 【Функция】 : Органайзер за съхранение на инструменти, с няколко отделения с двойни капаци за лесен достъп, съхранение, сортиране и организации, дръжка за удобно пренасяне. - 【ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 : Органайзер за оборудването може да се използва за съхранение на бижута, сгради, занаяти, мъниста, гайки и болтове, и т. - съд за СЪХРАНЕНИЕ на】 : Мрежа вътре в кутията, лека и удобна за съхранение на метални части, шевни принадлежности, аксесоари за бижута, електронни части, - 【ПРИЛАГАНЕТО на】 : Винт кутия за съхранение, подходящи за инструменти, бижута, инструменти художник, инструменти за хоби, ръчни инструменти, електрическо оборудване, хардуерни продукти и много други.

R

Продукти в категория