.

.

ELECCTV 2K Слънчева камера за сигурност Безжична Външна, работеща със слънчева енергия система за видеонаблюдение WiFi с IP65, цветен нощно виждане, прожектором и сирена, с?

ELECCTV 2K Слънчева камера за сигурност Безжична Външна, работеща със слънчева енергия система за видеонаблюдение WiFi с IP65,

BGN 3.33
Продукти

【100% без кабели и никога не изключва 】 Камера за видеонаблюдение ELECCTV има по-голяма батерия с голям капацитет (15000 ма)Участвува в комплект слънчев панел осигурява постоянна достатъчно зареждане на камерата, никаква информация не се губи и демонтаж не се изисква.Напълно безжична камера водоустойчива ниво IP65 може лесно да бъде инсталирана навсякъде. 【Два начина за съхраняване и без месечна такса 】 Самата камера за сигурност предлага безплатен облачное съхранение на банковия ниво, 3 дни възпроизвеждане винаги можете да видите безплатно.Ако имате нужда 30-дневен възпроизвеждане (месец безплатна пробна версия), той струва само $ 5,99. Можете също така да поставите SD карта (с обем до 256 GB) за съхранение на видео. 【2-Лентов Звук и персонализирани сигнали】проследяване е в рамките на слушалки и микрофон, които поддържат двупосочно аудио.Можете да говорите с хора, разположени в предната част на камерата, и по всяко време чрез мобилно приложение.В приложението на камерата има множество локални звукови сигнали за тревога (например, кучешки лай, дин-дон) за избор или можете да импортирате и други звуци и се установи ефекта на светкавицата, за да може да предотвратяваме лошите хора в критични моменти!. 【2 K QHD Видео в реално време и Цветно Нощно виждане】Обектива на камерата за видеонаблюдение е с широкоъгълен дизайн с ъгъл на видимост 140 градуса, което позволява да се получи по-широк зрителен ъгъл.Благодарение на 3-мегапиксела ултра висока резолюция можете да видите по-ясни детайли, отколкото камера с резолюция 1080 P.Страхотна пълноцветен камера за нощно виждане ви позволява да получавате по-ясна картина дори и при пълна тъмнина. 【Откриване на движение с помощта на изкуствен интелект и потребителска очерченная област】Безжична градинска помещение ELECCTV може бързо проследяване на движението на хора, както и изпращането ви напомняния чрез мобилно приложение отнема само 2 секунди, за да си навреме защитите вашата финансова и лична сигурност.За да се намали ненужната положителни, в приложението камера за сигурност може да настроите различни режими за задействане, а зоната на откриване може да се освобождава ръчно. Камера за сигурност, захранван с батерии от 3 бр.

R

Продукти в категория