.

.

Акумулаторен блок контролер с батерии с капацитет 4x2600 ма контролери за Xbox Series X/ S/Xbox One X / S/Elite, Безэлектродная зарядно устройство, Батерии, не падат, удобно за съхран?

Акумулаторен блок контролер с батерии с капацитет 4x2600 ма контролери за Xbox Series X/ S/Xbox One X / S/Elite, Безэлектродная зарядно

BGN 17.59
Продукти

?【ШИРОКО СЪВМЕСТИМ】Акумулаторен блок контролер за xbox с 4 слота за зареждане позволява да се зарежда от 1 до 4 батерии xbox едновременноСъвместим с оригиналния акумулатор на контролера на xbox за безжични контролери за xbox one/xbox one s/xbox one x/xbox one elite/xbox series s/x. ?【ПОДОБРЕНА безэлектродная зареждане 】 - зарядно устройство за контролера на Xbox може автоматично да определи и положителни, и отрицателни стойности за зареждане на батерията и може да се зарежда независимо от предната и задната част.Вече няма проблеми със зареждането. ?【Защита от зареждане на】- акумулаторна батерия за Xbox one и зарядно устройство използват най-съвременни технологии.Plug-in hybrid батерия xbox one s с вградена интелигентна защита от презареждането, претоварване работен ток, напрежение, прегряване и късо съединение.Висококачествена Ni-MH акумулаторна батерия за xbox контролер осигурява по-4000 подзарядок. спестете много пари за батерии xbox. ?【Led индикатор】- Акумулаторна батерия за xbox one има зарядно пристанище Type C. и да има ясен led индикатор за зареждане, който ви напомня, зарежда ли батерия или тя е напълно заредена. ?【Време на възпроизвеждане 40 часа 】- Станция за зареждане на батерията Xbox one поддържа едновременно зареждане на 4 акумулаторни блока Xbox one.(Също се поддържа зареждане на батерията AA) отнема около 4-5 часа, и всеки отделението блок може да осигури около 10 часа игрово време. и в общо над 40 часа с 4 батерии.Не се притеснявайте, че ви прервут в средата на играта.(Напрежение на батерията : 2,4 В). ? 【Малки размери и лесна за осъществяване】 - Нашата зарядно устройство за контролера на Xbox извършва във формата на мида, осигурява 100% защита от прах и функциите на преносими съхранение.Избягвайте падането на батерията със зарядно устройство, той не ще не се зарежда от разряженного на батерията, като по този начин подобряване на живота на батерията и условията на зареждане.Два слоя мини дизайн за спестяване на пространство, можете лесно да носите в джоба си и раницата.

R

Продукти в категория