.

.

Полупостоянная Татуировочная Машина за Микроблейдинга, Акумулаторна Татуировочная Дръжка За Вежди, Устни, очна линия, богат на функции Татуировочная Дръжка За Ди?

Полупостоянная Татуировочная Машина за Микроблейдинга, Акумулаторна Татуировочная Дръжка За Вежди, Устни, очна линия, богат на функции

BGN 25.58
Продукти

◆◆◆ Многофункционално използване : Тази татуировочная машината е с многофункционално предназначение, на което може да се използва за различни части, като вежди, устни и очна линияШирока гама от приложения може да отговори на вашите многобройни нужди.Пари за стока, може да се използва за различни цели, и няма да съжалявате. ◆◆◆ Высокочастотная иглата : Този молив за татуировка на веждите е снабден с висококачествена висока честота на иглата.Високочестотен разряд игла осигурява равномерно въведение цвят на кожата.Част татуировки равномерно напоена с мастило, цвят ще бъде по-равномерно, а ефект - най-доброто. ◆◆◆ Физически ефект : Липсата на мравучкане, фини линии, естествен ефект.Ергономичен дизайн за по-удобно за татуировщиков за използване и по-удобно.Естествен ефект има предимства в това, че той не е твърд, по-ярки и естествени, а следите не са очевидни. ◆◆◆ Отлична производителност : Тази полупостоянная машина за микроблейдинга не е летящ орел, мастилено-струйни принтери, висококачествени двигатели за стартирането на един бутон, здравите и мощни, бързи игли, и може да се използва в продължение на дълго време без отопление.Отлично изпълнение, може да се осигури безопасно използване и отговарят на високо качество на работа. ◆◆◆ Стабилен и издръжлив : Тази татуировочная машина притежава висока издръжливост, дълъг непрекъсната работа и издръжлив и стабилен капацитет.- Дълъг живот и по-дълго време за изчакване, може да ви спаси от тревоги и усилия по време на употреба, без да се притеснявате за този аспект. Работа без скован, фин, естествен ефект, придават ви чар, ви правят по-привлекателни. Грижа с ниско ниво на шум, на тихо и спокойно намаляване на шума, комфортна работа, лесен за употреба. Малък инструмент, лесен за съхранение, удобен за переноске, професионална полупостоянная машина за микроблейдинга. Пълен комплект, подходящ за татуировки вежди, молив за очи и устни, отговарящи на вашите различни изисквания. Многофункционална панел татуировки, висока производителност, устойчива на иглата, без мастилено-струен печат, широко се използва.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Татуировка-на пишеща машина Материал : алуминиева сплав с Щепсел : САЩ Напрежение : 100-240 В Скоростта : 80-250 в 18 регулируеми скорости, нагоре или надолу 10 NPS всеки път Функции : Татуаж вежди, очна линия, избелени устни, по-малка татуировка, MTS и т.

R

Продукти в категория