.

.

BESTonZON 24 бр. Маса за Оригами за Деликатеси и риба, Поставки за Закуски, Поставка за Лъжици във формата на Нож, Поставка за Синьо + Бяло Обедната на Притежателя, Поставк?

BESTonZON 24 бр. Маса за Оригами за Деликатеси и риба, Поставки за Закуски, Поставка за Лъжици във формата на Нож, Поставка за Синьо

BGN 1.33
Продукти

Керамика НАБОР на КАБОТАЖНИТЕ ЗА ПРЪЧИЦИ за хранене - ви предлага инструмент за настаняване на вашите пръчки.ПОСТАВКА ЗА ОФИЦЕРСКИ НОЖ -Поставка за пръчици за хранене се прехвърлят обратно и освобождават място за настаняване на пръчици за хранене, лъжици, вилици и ножове, за да те не запачкались.ДЪРЖАЧ ЗА ЩЕКИ за хранене - форма на риба ще даде повече красота на масата за вечеря.ДЪРЖАЧ ЗА ЩЕКИ за ХРАНЕНЕ - да е Изработен от екологично чиста керамика за продължителна употреба.АКСЕСОАРИ за ПРЪЧИЦИ за ХРАНЕНЕ, които можете да използвате за рожден Ден, откриване, Годишнина, сватба вечеря и в други вкусни случаи. НАБОР на КАБОТАЖНИТЕ ЗА ПРЪЧИЦИ за хранене - ви предлага инструмент за настаняване на вашите пръчки.ПОСТАВКА ЗА ОФИЦЕРСКИ НОЖ -Поставка за пръчици за хранене се прехвърлят обратно и освобождават място за настаняване на пръчици за хранене, лъжици, вилици и ножове, за да те не запачкались.ДЪРЖАЧ ЗА ЩЕКИ за хранене - форма на риба ще даде повече красота на масата за вечеря.ДЪРЖАЧ ЗА ЩЕКИ за ХРАНЕНЕ - да е Изработен от екологично чиста керамика за продължителна употреба.АКСЕСОАРИ за ПРЪЧИЦИ за ХРАНЕНЕ, които можете да използвате за рожден Ден, откриване, Годишнина, сватба вечеря и в други вкусни случаи.В комплекта са включени 8 притежателите на пръчици за хранене Характеристики - Произведени от екологично чиста керамика за продължителна употреба. - Материал : керамика. -Добра работа, гладка глазурованная повърхност. -Топло съвет : уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Размер : около 6,5x3x2 виж - Поставка за пръчици за хранене завъртя, за да се освободи място за настаняване на пръчици за хранене, лъжици, вилици и защитен от замърсяване. - форма на риба ще даде повече красота на масата за вечеря. - Това може да се използва за рожден Ден, Откриване, отбелязването на годишнини, сватбена вечеря и други вкусни неща. - Цвят : син + бял. - Предлагам ви инструмент за настаняване на вашите пръчки.Описание на продукта Поставка за пръчици за хранене С ярък дизайн във формата на риба, ще ви хареса да го използвате за декорация на масата за хранене.

R

Продукти в категория