.

.

Албум за Албуми, 12x12, Фотоалбум в Твърди Корици, Черна и Празна Крафт-Хартия, Фото албум Направи си сам в Семеен Ден на Свети Валентин (Черен, 12 инча)

Албум за Албуми, 12x12, Фотоалбум в Твърди Корици, Черна и Празна Крафт-Хартия, Фото албум Направи си сам в Семеен Ден на Свети

BGN 5.20
Продукти

❤Размери : албум на 12 x 12 см, 40 листа (общо 80 страници) ❤ Отличен дизайн : завъртане на листа, на 360 градуса в които корици, удобен за отваряне и затваряне; по-елегантен външен вид, като цяло. ❤Фотоалбум "Направи си сам" : можеш да замени снимка в твърди корици на всяка снимка, която поискаш.Това ще бъде добра фотоалбум за съхранение на вашите прекрасни моменти. ❤Изящна изработка : Албум за албуми в твърди корици от плътна черна хартия, му лесно се сгъва; Прекрасен материал и изящни детайли, масивни вътрешни страници елегантен черен цвят, трайно в употреба. ❤Многофункционален подарък за Св. Валентин, Коледа, Годишнина, Ден на майката, подарък за Деня на благодарността.Албум за записи пътуване, сватбен албум, албум за отглеждане на дете, албум за рождения си ден и годишнина от книгата на памет за собствените си приключения. идеален подарък за съхраняване на прекрасни спомени, всеки прекрасен момент от живота трябва да се записва и се пази, за да го споделите с близки и приятели.За да запише всички снимки и предадат своите мисли и чувства с думи, които ни правят още по-близо един до друг, любовта трябва да се изрази!Този фотоалбум съдържа общо 80 страници (40 листа) чисти дебели листа.Това ще бъде най-добрият подарък по избор!Размери : Картон с Твърди корици : дължина 12 x Широчина 12 (инча) Страница : 80 страници (40 листа) кръст Бод Пакет включва : 1 х Фотоалбум 4 х кътове за снимки 1 x Кутия за съхранение.

R

Продукти в категория