.

.

FORVIX Микс 0,2-3 мм за нокти Русалка Блестящи люспи Блестящ 3D Шестоъгълник Многоцветни пайети Лак за маникюр Дизайн нокти Декор за вашия телефон (Цвят: Микс Пъпеш 24, Раз?

FORVIX Микс 0,2-3 мм за нокти Русалка Блестящи люспи Блестящ 3D Шестоъгълник Многоцветни пайети Лак за маникюр Дизайн нокти Декор

BGN 2.67
Продукти

* Пайети могат да се залепи или приколоть за почти всички повърхности * Тези блестящи пайети за нокти могат да красят вашите естествени / режийни ноктопластика /UV гел на ноктите / акрилни нокти. * Може да се използва за изработка на поздравителни картички, на декоративно-приложното изкуство, проекти от епоксидна смола, партита със слуз за момичета, книги, обувки, бутилки, калъфи за телефони, грим за лице, тяло, Коледа, е добра за всички ваши блестящи занаяти. * Много по-интересно да създават свои собствени, а с тези искри възможностите са безкрайни!. * Да се радвате на добавяте малко трептене на проект, върху който работите.Размер на кутията : 120 мл. Пайети могат да бъдат залепени за почти всички повърхности.Ще ви хареса да добавите малко трептене на проект, върху който работите.Много по-интересно да създават свои собствени, а с тези искри възможностите са безкрайни!.Тези россыпные пайети са подходящи за пришивания, възлага или лепене на проекти на декоративно-приложното изкуство, официални принадлежностям, бижутата, производство на бижута, бродерия, апликация, шиене, албуми за албуми, поздравителни открыткам, официални поделкам и т. * Пайети могат да се залепи или приколоть за почти всички повърхности. * Тези блестящи пайети за нокти могат да красят вашите естествени / режийни ноктопластика /UV гел на ноктите / акрилни нокти. * Може да се използва за изработка на поздравителни картички, на декоративно-приложното изкуство, проекти от епоксидна смола, партита със слуз за момичета, книги, обувки, бутилки, калъфи за телефони, грим за лице, тяло, Коледа, е добра за всички ваши блестящи занаяти. * Много по-интересно да създават свои собствени, а с тези искри възможностите са безкрайни!. * Да се радвате на добавяте малко трептене на проект, върху който работите.Размер на кутията : 120 мл. Пайети могат да бъдат залепени за почти всички повърхности.Ще ви хареса да добавите малко трептене на проект, върху който работите.Много по-интересно да създават свои собствени, а с тези искри възможностите са безкрайни!.Тези чисти пайети са подходящи за пришивания, възлага или лепене на проекти в областта на декоративно-приложното изкуство, принадлежностям за партита, декорация, производство на бижута, бродерия, апликация, шиене, албуми за албуми, поздравителни открыткам, официални поделкам и т.

R

Продукти в категория