.

.

NIANXINN 4 Колела за колело 75/100 мм Тежкотоварни Мебелен валяк с резба M10 / M12, Промишлен валяк с капацитет от 450 паунда за Колички, Колела за мебели колички (Цвят: със спира?

NIANXINN 4 Колела за колело 75/100 мм Тежкотоварни Мебелен валяк с резба M10 / M12, Промишлен валяк с капацитет от 450 паунда за Колички,

BGN 2.00
Продукти

Конструкция : Предлага резбово закрепване на пръта за бързо закрепване; за защита на пола и да гарантира безшумна, гладка и ударопоглъщащ работаТежкотоварни : Стоманени индустриални колела с резба в основата поддържат максимална товароносимост-450 паунда за комплект.Липсата на шум : точни лагери, завъртане на 360 градуса, и колелата от полиуретан осигуряват плавно и тихо въртене. Размер : диаметър на пръта болтове : 10 мм, дължина на прът : 30 мм, диаметър на колелото : 75 мм Подвижни колела може да се използва в домове, училища, гаражи, магазини, каруци и болници.Тежки колела могат да използват за движение, кресла, журнального маса, на каботажните за растенията и т., Конструкция : Предлага резбово закрепване на пръта за бързо закрепване; за защита на пола и гарантиране на бесшумности, гладкост и омекотяване на ударите.Тежкотоварни : Стоманени индустриални колела с резба в основата поддържат максимална товароносимост-450 паунда за комплект.Липсата на шум : точни лагери, завъртане на 360 градуса, и колелата от полиуретан осигуряват плавно и тихо въртене. Размер : диаметър на пръта болтове : 10 мм, дължина на прът : 30 мм, диаметър на колелото : 75 мм Подвижни колела може да се използва в домове, училища, гаражи, магазини, каруци и болници.Заредете колела могат да използват за движение, кресла, журнального маса, на каботажните за растения и т. Ще толкаете или промяна на тяхното оборудване от едно място на друго?Задайте тези колела на тяхното оборудване и престанете да се зареди гърба, спестете енергия и се движете мебели или обзавеждане там, където искате, с лекота и comfort.Name : Полиуретан въртящи се колела колесМатериал : метална конструкция + полиуретанови колела с Размери : Болт : M10/M12, диаметър валяк : 75/100 mm (3/4 инча) полезен Товар : 270 кг. (4) Количество : 4 бр. Ако имате някакви въпроси при използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас с послание.

R

Продукти в категория