.

.

SuiHyung 90 бр./опаковане. Комплект Сини Латексови балони, 10 инча/25,4 см, комбинация от Балони с Конфети, Расшитых с пайети, За Украса на Фестивалната Парти, Рожден Ден, Аби?

SuiHyung 90 бр./опаковане. Комплект Сини Латексови балони, 10 инча/25,4 см, комбинация от Балони с Конфети, Расшитых с пайети, За Украса на

BGN 7.36
Продукти

1,10-цолови сини латексови балони с конфети 10 бр, 10-инчов сини латексови балони 30 бр., 10-инчов небето сини латексови балони 30 бр., 10-цолови сребристи латексови балони 20 бр. Висококачествен материал : Нашите балони за партита, изработени от естествен латекс, който е дебел и здрав, токсичен и е безвреден. Широко приложение : Нашият набор от балони идеален за абитуриентски, помолвок, сватби, юбилеи, детски душове, корпоративни събития, фотосесии и много други.Украсете всяко парти, на закрито или на открито на фона на фотобудки, за да създаде незабравими спомени и организиране на една незабравима парти!. Прост набор от гирлянди от балони с ръцете си : Просто прикрепете цветни надуваеми балони с различни размери и цветове, за да прилагаемому колан за балони.Това ще бъде най-забавната семейна рана, която може да се направи на цялото семейство. Пълна послепродажная подкрепа - ние ще бъдем тук, за да ви помогне с всякакви въпроси, които може да имате.Изпратете ни съобщение и ние ще се радваме да ви помогнем.Ние чрез факти от историята, още малко заради вас, защото искаме да са подредени една незабравима парти.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : ОПАСНОСТ от ЗАДУШАВАНЕ - Деца под 8 летмогут се задави надутыми или счупени балони.Изисква отглеждането на възрастни.Пазете незадутые балони в място, недостъпно за деца.Счупени балони веднага да се изхвърли.

R

Продукти в категория