.

.

Кърпи за баня Силикон За Изсушаване на Гърба, Четка За Баня, Баня Колан, Ексфолиант За Баня, Чисти хавлии за Баня Колани, Мъжки за Жени, Инструменти (Зелен)

Кърпи за баня Силикон За Изсушаване на Гърба, Четка За Баня, Баня Колан, Ексфолиант За Баня, Чисти хавлии за Баня Колани, Мъжки за

BGN 26.93
Продукти

1 Той е изработен от висококачествен силиконов материал, който е полезен за здравето и е безвреден за околната среда, не съдържа вредни вещества, устойчиви на високи температури, не се разваля, е безопасно и е трайна. Подходящ за различни групи от хора, като възрастните хора, мъже и жени. Двустранна линия и вдлъбнати, изпъкнали дизайн могат ефективно да ви осигури нетният ефект. Повърхността на четка е проектирана с дюза с дебелина 1 см, която може да се задълбочи порите и почистени от кал. Леко износени може да доведе до образуване на големи количества пяна. Той е изработен от висококачествен силиконов материал, който е полезен за здравето и е безвреден за околната среда, не съдържа вредни вещества, устойчиви на високи температури, не се разваля, е безопасно и е трайна. Подходящ за различни групи от хора, като възрастните хора, мъже и жени. Двустранна линия и вдлъбнати, изпъкнали дизайн могат ефективно да ви осигури нетният ефект. Повърхността на четка е проектирана с дюза с дебелина 1 см, която може да се задълбочи порите и почистени от кал. Леко износени може да доведе до образуване на големи количества пяна. Размер : 70 см Цвят : лилаво, зелено, синьо, розово Опаковки : opp на Помещение включва : 1 * кърпи за баня.

R

Продукти в категория